Var tänker vårt Facebook-team hålla semester?

Conero Naturreservat Salina Langhe vindistrikt Tenuta di Roccadia på Sicilien
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Vårt Facebook-team drömmer om att hålla semester från norr till söder. Läs var i Italien här.

Johanne: Marche i mellersta Italien
Riviera del Conero i Marche är enligt min mening ett av Italiens vackraste område. Här finner man azurblått hav, vita klippor, stämningsfulla små städer och ett helt fantastiskt kök baserat på fisk och skaldjur. Jag drömmer om att hyra en trevlig lägenhet tillsammans med familjen och bara slappa och njuta av de sköna omgivningarna, de härliga stämningen och goda maten.
Läs mer här: Conero Naturreservat

Filippo: Salina Ö, norr om Sicilien
Högsäsongen är inte den period då jag själv reser – har man inte barn får man betydligt mer för pengarna, bättre plats och mer lugn och ro av att resa i lågsäsongen.

Trots att man kommer snabbare till Bangkok än till de Eoliska Öarna så är resan värd varenda minut och bland de sju öarna är framför allt Salina den som tänder mina drömmar. Två utsläckta vulkaner på knappt 1.000 meters höjd som kan bestigas med enastående utsikt till det motsatta berget och till hela ögruppen, massor av möjligheter för att vandra eller trilla in på något av öns utsökta matställe. Till sist ett hotell helt ut till havet, av högsta klass. Jag ska dit ut igen...

Marcus: östra Sicilien
Sicilien är en region som alltid fascinerat mig. Dess otroligt varierande landskap och klimat som tillsammans med människorna och gastronomin ger mig alla element för en lyckad vistelse. Lägg därtill en atmosfär man nästan kan ta på! För mig och min blivande fru finns det därför ingen bättre lämpad plats att möta våren på, samt ladda batterierna för vårt stundande sommarbröllop.

Semestern är bokad och vi ska göra en rundresa där vi bor på Tenuta di Roccadia, Hotel Gutkowski samt Etna Hotel.

Peter: Piemonte i Norditalien
Jag vill ta med familjen till vindistriktet Langhe och bo på Agriturismo L'Isorella. Där finns pool, lekplats, hästar som barnen kan klappa samt restaurang på stället - dessutom är det guddomligt vackert i Piemonte!

Sist men inte minst är priserna här mycket rimliga och stället ligger på behagligt avstånd från Milano, dit man kan flyga billigt.

 
Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map