Semesterbostäder & hotell i Villastrada

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

De närmsta större städerna är Castiglione del Lago och Chiusi, som båda ligger cirka 10 km bort, åt olika håll. Castiglione del Lago ligger vid Trasimenosjön, där du kan ta en båttur, eller hyra trampbåtar. Villastrada har således ett idealt läge för att uforska sevärdheter i både Toscana och Umbrien.

För lite längre dagsutflykter ligger både Florens och Rom inom räckvidd, men du kan också spendera hela semestern med att bara fördjupa dig i närområdets natur och kultur. Det är t.ex. marknad i de närliggande städerna näsan varje dag (olika städer, olika dagar).

Trots sin blygsamma storlek finns det i Villastrada en liten matvarubutik, post, bank och en trevlig bar som också gör goda pizzor. Det rekommenderas dock att ha en bil, så att du lättare kan komma runt på dina utflykter, handla in mat, och besöka fler restauranger.

Karta över Villastrada i Umbrien

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden samt för att se vilka semeterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Umbrien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hitta semesterbostad eller hotell i Villastrada

Vill du uppleva äkta italiensk landsortscharm på din semester, är Villastada ett bra resmål. Bland de hundratals utvalda hotell, semesterlägenheter och villor som du hittar i vår sökmaskin här på hemsidan, ligger många i denna typ av små, trevliga landorter.

Använd sökmaskinen överst på sidan för att hitta ett ledigt bostäder i och runt staden under din valda semesterperiod. Om det är en semester ute på landet du drömmer om - långt från stadens sress - är det också värt att titta på boende på en agriturismo i Umbrien. Här finns goda möjligheter att krydda semestern med spännande upplevelse på en italiensk bondgård, samt för att se intressanta historiska städer och sevärdheter.

Läs mer om Villastrada

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map