Semesterbostäder & hotell i Vallo di Nera

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det har bott människor här i flera tuden år, men den faktiska staden uppstod inte förrän uppförandet en borg år 1217 - borgen ödelades dock på 1500-talet, men staden kvarstod. Idag bor det endast dryga 400 personer i Vallo di Nera, och staden är full av medeltida charm med sina smala gator, torn, kyrkor och vackra hörn. Det är inte konstigt, att den lilla charmiga landsorten är upptagen på listan I Borghi più belli d"Italia - en lista över Italiens vackraste landsorter. 

Det är inte långt till en av regionens mest fascinerande städer, Spoleto, där du hittar ett rikt kulturliv och allt du kan önska dig i form av butiker och restauranger.

Karta över Vallo di Nera

Klicka på kartan här nedan för att för en överblick över landsorten, samt för att se var våra semesterbostäder är placerade i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder och hotell i Vallo di Nera

På In-Italia har vi specialiserat oss på att erbjuda mer än bara ett övernattningsställe till semestern i Italien - vi ger dig också möjligheten att få uppleva det autentiska Italien, genom att bo i mindre städer, där den unika italienska charmen och gästfriheten lever och gror.

Precis så, är Vallo di Nera, och vill du hitta en semesterbostad eller ett hotell här, behöver du endast ange dina semesterdatum i sökmotorn överst på denna sida, så får du snabbt en överblick över alla typer av logi i och runt omkring staden.

>>> Se det stora urvalet av hotell och semesterbostäder i Umbrien här

Läs mer om Vallo di Nera

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map