Villa i Umbertide i Umbrien

Villa Monte Acuto

 
Villa Monte Acuto är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Monte Acuto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Umbertide här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är alltid imponerande när man i Italien har förmågan att bygga nytt i den gamla rustika stilen. Villa Monte Acuto är ett utmärkt exempel på detta.

Tittar man på villan från avstånd kan man inte avgöra om den är nybyggd eller av gammalt ursprung. Alla utvändiga väggar är av natursten blandat med gammal tegelsten vilket får villan att framstå som ett traditionellt lanthus. Dock är villan ytterst modern som en lokal familj för några få år sedan byggt till sig själv men aldrig flyttat in.

Läs mer om Villa Monte Acuto

Villan ligger högt belägen i landskapet med en praktfull utsikt över både berg, dalar och böljande backar. Luften är frisk och flera vandrare, ryttare och cyklister kommer här förbi då vandringsleden 5A går från Montecorona till Valle Nicone.

Villans inredning är genomgående av hög kvalitetet och man finner både diskmaskin, tvättmaskin och TV. I trädgården finns en härlig pool (10 x 7 meter med ett djup på mellan 120 - 220 cm) varifrån man har en fantastisk utsikt. Nära poolen finns det en dusch samt ett utekök med en murad grill, pizzaugn samt rinnande vatten och belysning så man kan laga mat vid poolen. En liten bar och restaurang finns ca. 800 meter från villan.

Lägenheten på Villa Monte Acuto

Villa med 7 sovplatser

Villans 180 m² är fördelad på två våningar. På första våningen finner man uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för en person, matrum med välutrustat kök (diskmaskin, kylskåp med frysfack, brödrost osv..) samt ett badrum med dusch med vattenmassage. På andra våningen finns det tre sovrum med dubbelsängar och ett badrum med badkar.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa Monte del Lago

San Feliciano, Umbrien

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map