Omdömen från Agriturismo Nestore

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Nestore

Läs personliga omdömen av Agriturismo Nestore som ligger i Umbrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Nestore. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo Nestore

Umbertide som semester-destination

Agriturismo Nestore
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Nestore
Tvårumslägenhet Blu
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Nestore saknar charm

Nestore är mellanklass, och husen är inte alla lika bra för semester. Det omgivande landskapet, Tibern dalen, på denna plats lite tråkig och präglas av industriellt jordbruk.
Under vår vistelse i andra veckan i september startade skörden av groddar. Från kl 7 på morgonen och hela dagen bullriga motorer. Vi avbröt vistelsen i förtid på grund av detta

Umbertide som semester-destination

Ett antal städer i området är superb, särskilt Gubbio, Citta di Castello och Sansepolcro. Och sedan - lite längre bort Perugia.

Agriturismo Nestore
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Nestore
Enrumslägenhet Verna
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Avslappnande och skön atmosfär

Det stora område med stora träd är en njutning efter ett poolbesök. Det görs god mat - en meny - som man ska komma ihåg att anmäla sig till gärna dagen innan. När det finns någon i köksavdelningen kan man alltid få lite kaffe, vin, färska ägg och få lov att plocka tomater och kryddor. Det är RENT när man kommer och det är riktigt trevligt att smutsen är ens egen.
Det är ett skönt ställe.

Umbertide som semester-destination

Agriturismo Nestore
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Italiensk nivå
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Kom ihåg att duscha innan du hoppar i poolen
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Gästfrihet utöver det vanliga

Vi har haft 14 fantastiska dagar på Agriturismo Nestore. Platsen är vacker, mycket väl underhållen och lägenheten (Blu) var ren, rymliga och med en vacker takterrass i öst. Varje morgon åt vi frukost i trädgården där vi blev serverade av Mario Ella en omelett med tomater, parmaskinka, juicer och bakverk. Även om hon inte talade ett ord engelska, så tvivlar vi inte ett ögonblick på hennes vänlighet och gästfrihet. Vi kan bara rekommenderar att äta frukost varje dag - det är varje euro värt! Den morgonen, när vår dotter fyllde 8 år, överraskade Mario Ella oss med frukost. Hon hade tillbringat morgonen med att göra en fin tårta med en siffra-åtta ljus, och när hon bar den till bordet, var hon sprickfärdig av stolthet. Vi har hela vistelsen genom varit överväldigade av hur vänliga och hjärtlig de har varit.
Vi åt middag flera gånger på Nestore och det var härlig traditionell lokal mat. Platsen är självförsörjande, så det finns ingen tvekan om färskhet av råvaror, och detta kan tydligt smakade. Återigen är det starkt rekommenderat att äta middag på plats. Dessutom åt vi flera gånger på Da Mimma, restaurangen i rosa huset på huvudvägen, strax före att kurvan upp till Nestore. De gör goda pizzor - barnens favorit var Pizza Bavarese (pizza med pommes frites och korv :-)).

Och bara några smärre önskningar:
Det skulle finnas en vattenkokare.
Det skulle finnas en ugn.
Det skulle finnas en diskmaskin.

Umbertide som semester-destination

Först av allt, undvika att köra genom norra Italien på lördag (övergången)!
Speciellt A14 från Brenner till Verona genom Dolomiterna är en flaskhals. Trafiken kryper bort från kö för att köa.

Agriturismo Nestore är mycket flexibel. Prata med dem om att komma fram en vardag i stället för en helg. Det kan säkert fungera.

Nästa, tänk på att Umbrien är relativt isolerat genom kullar / bergen. Med undantag för några lokala utflyktsmål måste man förvänta sig vissa bergskörning och därmed en mycket längre restid än GPS kan beräkna.

Vi rekommenderar en resa till Assisi, som är vacker och stämningsfull. Staden har ett vackert monument till St Francis, grundaren av franciskan. Basilica di San Francesco är en av Katolicism mest heliga platser och pilgrimsfärd för alla franciskanska munkar. Kyrkan är på tre våningar (när upplevde du det senast?) Och medan på översta våningen hittar du fresker av Giotto, och så finner vi Francis grav i källaren.

Dessutom bör man inte gå miste om en resa till den lilla uncrowded staden Gubbio, som är en otroligt välbevarad medeltida stad. Det är möjligt att "rida" (40 min.) Genom staden för att se de största attraktionerna, liksom möjlighet till en åktur på en linbana till kyrkan på toppen.

Perugia är en pulserande stad där trafiken kan kännas ganska irriterande i mitten av staden. I stället ta en fjälltur till vackra Cortona, med sina restauranger och fina butiker som inkluderar säljer vin, väskor och målningar av varierande kvalitet. Staden är bilfria och det finns alltid mycket liv på sätena och i de små gatorna.

Om du vill handla rekommenderas en resa till Valdichiana, ligger ca en timmes bilresa från Nestore. En klassisk utlopp med de mest kända varumärken, restauranger och en stor lekplats för barnen.

Agriturismo Nestore
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Nestore
Tvårumslägenhet Blu

Lägenheten består av ett stort vardagsrum, ett sovrum, ett badrum och en stor terrass mot öster. Det senare är stor.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

WiFi på plats var både snabb och stabil under de första 12 dagarna. Då upphörde att fungera. Vi fick aldrig veta vad som hände, men det skulle förmodligen bara omstartas .
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Min. vattendjup av approximativt 1,2 m. Vår yngsta dotter kunde inte exakt bottnar. -Øv. Dessutom kunde man använda lite mer klor i poolen
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Nestore

Agriturismo Nestore
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Nestore
Trerumslägenhet Verde

Det var en kraftig avloppslukt i badrummet. Allt annat var utmärkt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe

Mycket fin lgh med god standard! Fantastiskt bemötande av"hustomten" som serverade otroligt goda middagar! Mycket prisvärt och trevligt ställe!

Agriturismo Nestore
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Nestore
Enrumslägenhet Verna
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härlig vistelse på Nestore

Vi är en familj på 4 med två stora tonårsbarn, och vi hade det bra i vår rymliga lägenhet Blu på Nestore.
Vi uppskattade den frid som fanns där trots att det var fullbokat under den aktuella perioden. Sammantaget var inramningen idealisk och vi njöt av poolen som var skön i värmen. Byggnaderna är präglade av varsam renovering och planteringarna är vackra.
Vi åt på ställets restaurang 2 av de 3 gånger som där lagades mat. Otroligt vällagat av lokala råvaror.

Det enda vi saknade var engelsktalande personal. Vi saknar lite information om exempelvis ställets historia, lokala tips osv. Detta kunde eventuellt tillgodoses med en pärm i varje lägenhet som Nestore kunde ha låtit utarbeta. Alternativt kunde den unge man som hjälpte till med serveringen en kväll vara på plats till middagen under lördagskvällen för att hålla något slags infomöte. Han talade engelska.

Rekommendationer till andra gäster

På grund av värmen gjorde vi bara utflykter på närmare håll.

Citta Di Castello – där man både kan shoppa och titta på de vackra byggnaderna innanför stadsmuren. Montone och Gubbio, två städer med vackert läge. Perugia är definitivt också värt ett besök. Vi var där en regnig eftermiddag, men om vi skulle återvända vore det för att gå promenaden på stadsmuren.

Vi valde att köra den lite turen till Frasassi-grottorna. Det var en imponerande upplevelse att gå på guidad rundtur i landskapet mellan stalaktiter och malakiter.

Assisi; Var där tidigt! Vi var där lite efter 9 på morgonen och hade allt praktiskt taget för oss själva den första timmen. Det var en stor upplevelse!

Den sista kvällen åt vi på restaurangen i det röda huset, precis innan man svänger upp till Nestore, Da Minna. Vi fick riktigt goda pizzor och kom på att detta var stället dit lokalbefolkningen kom för att äta. Vi kastade långa blickar efter de fat som bars in till borden. Där skulle vi gärna ha ätit fler gånger.

Agriturismo Nestore
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Nestore
Tvårumslägenhet Blu
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Valuta för pengarna

Vi hade en fantastisk vistelse på Agriturismo Nestore. Det är ett mycket välskött ställe med 9 lägenheter. Utomhusarealen är riktigt fin - trädgård med hammockar och hängmattor. Härlig pool som är mycket ren och välskött och en fin konstgrästennisbana. Mariolina gör rustik mat som ska förbeställas, och den intas antingen utanför eller inne i den lilla restaurangen som finns på stället. Det finns en fantastisk köksträdgård och den delar de givmilt med sig av. Stället ligger centralt för diverse utflykter till bl a Perugia, Assissi och Lago Trasimeno.
Enda minus för oss var att köket var skralt utrustat (vi saknade en ugn och ett lite större kylskåp), samt att de mountain bikes som de gjorde reklam för att man kunde få hyra var i så dåligt skick att de inte gick att cykla på. Men – vi kommer helt säkert att överväga att vända tillbaka en annan gång!!

Rekommendationer till andra gäster

I Verna finns en utmärkt och välsorterad stormarknad – Conan – som har allt vad man behöver.
I Trestina finns ett hotell där man antingen kan äta pizza eller avhämta för takeaway. De smakar fantastiskt och kostar från euro och uppåt.
En kvarts körning från Nestore på väg mot Cortona ligger en liten vingård/restaurang "I girasole di Sant'Andrea". Det är en riktigt bra restaurang med hög gastronomisk nivå! En fantastiskt service och priset är mycket rimligt i förhållande till vad man får.

Agriturismo Nestore
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Nestore
Trerumslägenhet Gelsomini

Fin lägenhet men lite liten – den har två sovrum men inte något riktigt allrum. Å andra sidan sitter man mest utomhus.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

inte mindre än - FANTASTISKT

För oss har Nestore varit en helt fantastisk upplevelse. Stället osar av charm och atmosfär. När vi ankom blev vi erbjudna att se på 2 lägenheter, förutom den som vi hade beställt hemifrån, för att kunna välja den vi helst ville bo i - till samma pris som det vi hade betalt hemifrån. De två andra vi såg var lite större än den valda.
La Signora var ett fantastiskt ´livsverk och de lagar den mest fantastiska maten som man inte får missa.

Rekommendationer till andra gäster

Missa inte en vistelse på Nestore.

Agriturismo Nestore
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Om man är här för lugn och ro på landet.
 
Själva boendet på Agriturismo Nestore
Tvårumslägenhet Tabacco

Valde Blu - den blev vi erbjudna vid ankomst.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Avslappning

Ett lugnt och fredligt ställe. Härligt med tennisbana, pool och en personal som är ytterst tillmötesgående och vänlig. Där är en ung man som talar engelska men han är inte på stället varje dag. Det hade varit bra att veta när han kommer förbi, eller om fler kunde göra sig förstådda på engelska då det var flera saker vi skulle ha velat fråga de lokala om. Vi bodde 2 vuxna och en 15-åring i Tabacco och det var lite smått, men det gick. Lägenheten ägnar sig till 2 vuxna och eventuellt ett yngre barn. Terrassen var luftig och med en superfin utsikt. Lägenheten var ren och fin - köksutrustningen mycket simpel, och ingen ugn. Stället kan rekommenderas till barnfamiljer, särskilt om barnen spelar tennis eller fotboll. Vi nyttjade erbjudandet att äta på stället den första kvällen. Maten är riktigt läcker och råvarorna kan inte vara färskare - vi såg dem plocka dem i grönsakslandet samma dag! En 5-rätters meny kostar 20 euro (exkl vin) och kan rekommenderas. Internet kan förbättras - det ligger en lista med 19 login-koder som ska testas i en oändlighet, och så är det långsamt...

Rekommendationer till andra gäster

Vi njöt verkligen av Perugia, det var inte för många människor och det var en riktigt bra stämning i staden, även om centrum inte är särskilt stort. Vi besökte staden mitt i jazzfestivalen och det var mycket bra och olika musik överallt i staden. Prova Panorama-baren i parallellgatan till huvudgatan, den är fantastisk. Inte dyr, och som namnet antyder, en fantastisk utsikt.

Agriturismo Nestore
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Nestore
Tvårumslägenhet Tabacco
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Santomanno

Acquasparta, Umbrien

Agriturismo Ca' Cirigiolo

Apecchio, Marche

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Rekommendationer till dig

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Agriturismo Marano

Gubbio, Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

Villa Susanna

Castiglione del Lago

Podere le Olle

Montegabbione

search map