Hotell i Umbertide i Umbrien

Abbazia San Faustino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi befinner oss på historisk mark, ända från romartiden och efter romarna kom benedikterna hit år 1289. Huset har också använts som partisanernas huvudsäte under 2:a världskriget. Vid renoveringen av byggnaderna var det viktigt att försöka bibehålla den genuina och historiska atmosfären, vilket vi tycker att de lyckats bra med. De vackra stenbyggnaderna bjuder på charm både inne som ute.

Här väntar dig vackra valv och stengolv

Det är inte bara utsidan och omgivningarna som är vackra. De vackra taken, valven och stengolven bidrar till den där speciella atmosfär vi ofta letar efter i Umbrien. Eleganta skinnsoffor och äkta mattor möter dig tillsammans med historiska motiv på väggarna. En tillhörande härlig trädgård finns att tillgå där du kan slå dig ner och njuta av de vackra utsikterna.

Läs mer om Abbazia San Faustino

Färskt, lokalt och vällagat

L'Ora Sesta, vilket översatt betyder den sjätte timmen, är namnet på Abbazia San Faustino's trevliga restaurang. Givetvis är råvarorna färska och lokala allt för att du ska kunna få uppleva Umbriens många specialiteter. Maten njuter du av på verandan varifrån du har utsikt över de gröna omgivningarna eller i det förra detta stallet. Det är i stallet som frukosten serveras eller på terrassen med panoramavy. Mycket av det som dukas fram är hembakat och lokalt.

Den goda drinken före eller efter maten kan du njuta av i den gamla kyrkan med sina fresker eller i trädgården, där du kan se solen gå ner över de umbriska kullarna.

Gör härliga utflykter eller bara koppla av

Det är lätt att komma ner i varv på Abbazia San Faustino, som ligger inbäddat i grönska. Området inbjuder till sköna promenader och trevliga utflykter av olika slag inklusive vin- och matturer. Runt om finns nämligen olika aktiviteter du kan ägna dig åt och du kan förutom guidade turer i medeltida byar och städer spela tennis (ca 10 km bort), golf (ca 25 km bort) eller ägna dig åt ridning (ca 15 km bort). Du kan även prova på rafting, hydrospeed, kayak eller se omgivningarna från cykelsadeln. Hör med receptionen så får du alla de tips och råd du behöver. Alternativt kan du stanna "hemma" och slappa i trädgården med en bra bok eller lapa sol intill poolkanten med eller utan parasoll.

Synliga takbjälkar och tjocka väggar

Eftersom du befinner dig i en historisk byggnad är väggarna tjocka och de flesta rummen har synliga takbjälkar. Inredningen följer den traditionella och lokala stilen d.v.s rustikt med viss charm. Det finns endast 16 rum totalt och de rymligare (t.e.x familjerum, juniorsuite och suite) kan vara i två plan med intern trappa. Twinbäddar kan förekomma.

Obs. eftersom detta är ett både vackert och historiskt ställe kan det här förekomma bröllop eller andra events.

Läs om rummen på Abbazia San Faustino

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Relais dell Olmo

Perugia, Umbrien

Casa Bellavista B&B

Cortona, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

Hotel Vannucci

Cittá della Pieve

L'Oasi

Assisi

search map