Hotell i Trevi i Umbrien

Antica Dimora alla Rocca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Trevi är en fin liten stad som klättrar uppför kullen och där kyrkan stoltserar i mitten och blickar ut över det vackra landskapet. Här, mitt i smeten, ligger detta lilla charmerande hotell med sina endast 34 rum. Trots att läget är så centralt har hotellet en liten pool och restaurang.

Njut av kaffet på terrassen

Byggnaden är från 1700-talet och den trevliga interiören bjuder på vackra fresker och historisk atmosfär. De tre ägarna, som övertog hotellet år 2012, präglar stället och de gör allt de kan för att vara sina gäster tillags, vilket i sin tur innebär en bättre service. Här finns en restaurang som heter La Prepositura och som serverar lokala specialiteter från Umbrien. Hotellet har även en bar med 'Happy Hour' där du kan beställa goda drycker och lättare snacks. På sommarhalvåret serveras frukostbuffén ute på terrassen och vad är bättre än att starta dagen med en god kopp kaffe ute i den friska luften. Antica Dimora alla Rocca har en huvudbyggnad och ett annex, och det är vid annexet du hittar den lilla poolen, som är uppvärmd vilket är bra för dig som reser i början och slutet av sommaren.

Läs mer om Antica Dimora alla Rocca

Du är omgiven av historia

Det är inte bara hotellet i sig som ligger i en historisk byggnad utan du är omgiven av historia vart du än tittar. Trevi, som tillhör Perugia provinsen, har nämligen mycket lång historia och innanför de medeltida murarna kan du insupa den historiska atmosfären. Förutom sin trevliga miljö finns här flera restauranger (och pizzerior) att välja mellan. Från hotellet har du endast 70 m till Piazza Mazzini och till stadens kyrka och "mitt" tar det en minut att gå. I Trevi finns också bank, post, mataffär, bar och en turistinformation där du kan få tips och råd på vad du kan se och göra. På förfrågan och mot avgift kan du hyra cykel på plats.

Ge dig ut på äventyr

Men det är inte bara i Trevi du känner av de historiska vingslagen för Umbrien är en region som bjuder på många spännande sevärdheter. En av regionens mest kända städer är Assisi och dit tar det ca en halvtimme med bil (ca 32 km). Till Spoleto tar det ca 20 minuter och till Perugia tar det ca 45 minuter, bara för att nämna några av alla de underbara platser Umbrien bjuder på.

Moderna bekvämligheter

Rummen kan ligga i huvudbyggnaden eller i annexet. Även om rummen är inredda med antika möbler har de den komfort du behöver för att trivas. En del rum har snedtak, synliga takbjälkar och de högst upp kan ha takfönster. Alla rum är utrustade med dubbelsäng eller twinbädd, aircondition, minibar, Sat-TV, telefon, internuppkoppling samt badrum med dusch/badkar.

Läs om rummen på Antica Dimora alla Rocca

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Antica Dimora alla Rocca

Läs personliga omdömen av Antica Dimora alla Rocca som ligger i Umbrien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Antica Dimora alla Rocca. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Antica Dimora alla Rocca

Läs mer
 
search map