Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den klassiska, medeltida staden Trevi ligger mellan Spoleto och Assisi, och även om staden inte är så stor lever den upp under sommarhalvåret och vid de tillfällen man ordnar olika festivaler. Det kan vara lite kämpigt att traska runt i den lilla pittoreska staden men det är det utan tvekan värt. Staden utstrålar charm och skönhet och du kan inte annat än fundera över varför inte ännu fler turister hittar hit. För dig som är intresserad av vin kan det vara kul att veta att staden ligger vid Montefalco, som producerar några av världens bästa viner.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Du har en av Umbriens bästa vyer från Trevi

Trevi ligger på en sluttning och bjuder på en av de bästa vyerna i Umbrien, där du kan se nästan 50 km bort. Men det är inte bara utsikter staden bjuder på utan även sevärdheter som Duomo Sant'Emiliano, den medeltida kyrkan Madonna delle Lacrime, det medeltida klostret San Pietro in Bovara och Santo Stefano in Manciano klostret - bara för att nämna något.

Läs mer om Trevi

Dölj texten
 
 
search map