Omdömen från Azienda Agricola Spinola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Azienda Agricola Spinola

Läs personliga omdömen av Azienda Agricola Spinola som ligger i Umbrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Azienda Agricola Spinola. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lugn och ro med superfina omgivningar

Vi ankom vid 19-tiden och blev välkomnade av ställets ägare, Fiorbellina. En supervärdinna som gick igenom allt och berättade om stället samt de omkringliggande städerna.
Fiorbellina berättade att alla grönsaker fritt kunde hämtas i hennes stora köksträdgård. Ett erbjudande vi nyttjade varje dag. Fantastisk gästfrihet.

Stället är super-välhållet och trädgården tas om hand om varje dag - liksom rengöring av poolen.
Alla var väldigt vänliga och hjälpsamma.
Vårt hus var det minsta men med gott om plats för 2 personer.
Vi var på stället 2 veckor + 2 dagar, och det är ett av de bästa ställena vi har besökt. En plats vi mycket gärna kommer tillbaka till!

Torgiano som semester-destination

Torgiano är inte mycket att bjuda på. Men om man har en bil så finns det väldigt många ställen som är värda att besöka. Speciellt kan vi rekommendera staden Bevagna.

Azienda Agricola Spinola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agricola Spinola
Trerumslägenheten Nido med 2+2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Det blir inte bättre..............

Om du vill ha en semester där du känner dig välkommen och hemma -. Så välj Spinola
Här är en fantastisk utsikt, en härlig ren och funktionell / rymliga hem. Huvudbyggnaden är uppdelad i två stora lägenheter, vi bodde i lägenheten Bruffa med 3 sovrum, stort vardagsrum, två badrum och en stor italiensk kök / allrum.
Stor trädgård med egen altan med grill.
Poolen var tillräckligt stor och har en bra djup av 1,6 m.
Host Fiorbellina upplevas, hon är helt enkelt en strömförande ledning utan dess like. Talar bra engelska, har en stor känsla för humor, är till hjälp med allt inkl lånar sina tre mountainbikes ut, öppnar sin köksträdgård upp gratis, vi köpte stora inga grönsaker, meloner mm.
Hon ger goda röda och vita viner till mycket fördelaktiga priser .
läget är mycket centralt i Umbrien där städerna Perugia, Bevagna, Cittivia, Marble Falls, nationalpark med berg vandringar nås inom 1-1 / 2 timmar. Rom nås på 1 3/4 timmar.
Vi har många platser i Italien, nu även i Umbrien klart minst turistiska plats och med den extraordinära gästfrihet.
Stället är inte lämplig för familjer med små barn upp till 12 år.
Den enda "minus" är madrasser i sängar, de är alltför mjuk!
Vi kommer tillbaka ????????? ? 5 vuxna och mycket nöjda kunder.

Torgiano som semester-destination

Besök städerna: Perugia, Assisi, Bevagna, Cittiva (25 invånare tillbaka), Rom och andra.
Utflykter: Marble Falls (heldag med många fallhöjdsmeter ), National Park med vandring i bergen (heldag med ännu mer højdemetere och avstånd på 15-20 km), Teremisino Sea

Azienda Agricola Spinola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agricola Spinola
Femrumslägenheten Brufa med 6+2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe

Platsen var trevligt - och det fanns gott om utrymme. Köket var mycket väl utrustat.
Det enda som återstår lite att önska var poolen - som var liten och tråkig.

Torgiano som semester-destination

Ta en promenad ner till Termi och titta på vattenfallen - det är stort - och resan tar bara en timme.

Azienda Agricola Spinola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agricola Spinola
Femrumslägenheten Mela med 6+2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra ställe för flera generationer

Lägenheten är mycket rymlig. Med tre sovrum. Kök / allrum på bottenvåningen och vardagsrum på första våningen. två badrum. Huset har en stor trädgård med pool, som vi delade med ytterligare tre generationer av familjen.
För varje lägenhet finns en fin täckt uteplats där det finns möjlighet att grilla.

Det var fritt att plocka grönsaker i värdinnan köks trädgård. Som ett välkomnande fanns en stor korg av läckra grönsaker. Dessutom säljer värdinnan gott vin till mycket rimliga priser.

För en tre-generationer familj där barnen är 2 och 5 år är ganska nära att vara perfekt. Däremot kan det ha varit bra om det hade funnits en barnpool .

























Torgiano som semester-destination

Torgiano är en liten stad med några restauranger. Det finns bra shopping i det lokala snabbköpet , som också är öppen på söndagar.

Azienda Agricola Spinola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Beläget i ett område några km från Torgiano
 
Själva boendet på Azienda Agricola Spinola
Femrumslägenheten Brufa med 6+2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Azienda Agricola Spinola

Azienda Agricola Spinola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agricola Spinola
Femrumslägenheten Brufa med 6+2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Topplägenhet, centralt läge, fantastisk pool, riktigt bra och tillmötesgående personal.

Bra mottagning, man känner sig välkommen, och läget är toppen.
Rent, städat och topp-faciliteter. Det är inte sista gången vi kommer att hålla semestern på detta ställe.

Azienda Agricola Spinola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Azienda Agricola Spinola
Trerumslägenheten Nido med 2+2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Pia og rejsefælle fra Aarhus V boede på Azienda Agricola Spinola i Torgiano

Resan till Torgiano 4-11 augusti 2012 gick riktigt bra, det var en trevlig plats i mitten av vingården, fint litet annex hade vi. Värdinnan var riktigt nice och det borde vi bara berätta. Du kan bara gå över örtagården och få Mario för att hitta de grönsaker du vill gratis, total lyx. Swimingpoolen var en trevlig sval plats eftersom det var 35-40 grader. Den enda minus var att det stod att man kunde köpa AC, men det kunde man inte så det var mega varmt inne i huset. Det kunde ha varit bra att veta, för då kommer du inte att åka dit under de varmaste månaderna.
Platsen var perfekt avstånd till städer Asissi och Perugia, vilket är en upplevelse, men det finns också många andra vackra städer runt. Medhensyn för shopping fanns en stormarknad ca 1,5 - 2 km från stugan där man kunde köpa allt du behöver, måste du dock bara vara medveten om att affärerna är stängda på söndag, så att du bara har handlat i på lördag innan pm. 20.
Du deltar också den lilla djurvän, eftersom det finns många ödlor och kvällen kom hasselmusen och besökte oss :-)
Det bör också notera att det finns ingen TV och radio, så man måste även ha något att följa vad som händer i världen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Agriturismo Santomanno

Acquasparta, Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

Rekommendationer till dig

Villa Subretia

Montefalco, Umbrien

Agriturismo Santomanno

Acquasparta, Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

Villa Paradiso Village

Passignano sul Trasimeno

Villa Susanna

Castiglione del Lago

search map