Agriturismo i Torgiano i Umbrien

Azienda Agricola Spinola

Il Nido
 
Azienda Agricola Spinola är inte tillgänglig i dagsläget
Azienda Agricola Spinola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torgiano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Utanför den lilla byn Torgiano, mitt i hjärtat av Umbrien ligger vingården Azienda Agricola Spinola. En av den gamla gårdens byggnader har blivit renoverad och uppdelad i tre härliga lägenheter.

Inhägnad trädgård

På gården producerar man förutom vin ekologiska grönsaker och man föder upp diverse djur. Detta kan gästerna självklart ta del av i form av inköp "vid stalldörren". Kontakten med boskapen blir dock aldrig så tät då byggnaden som lägenheterna ligger i ligger för sig själv och har en stor privat inhängnad trädgård med fruktträd, veranda och en pool (5 x 10 meter).

Läs mer om Azienda Agricola Spinola

Lägenheter med egen grill

Varje lägenhet har dessutom egen grill. Lägenheterna ”Brufa” och ”Mela” har även tvättmaskin, diskmaskin, TV, ugn, telefon och förvaringsbox. Det är tillåtet att medtaga husdjur till gården. Diverse butiker och tennisanläggning finns en kilometer bort i Torgiano och möjlighet för hästridning finns tre kilometer bort. Avståndet till Perugia är 13 km och till Assisi är det 15 km.

Lägenheterna på Azienda Agricola Spinola

Trerumslägenheten Nido med 2+2 sovplatser

Trerumslägenheten Nido (55 m²) ligger på första våningen i en självständig byggnad ovanför de två andra lägenheterna. Lägenheten är hcp vänlig och består av ett litet kök, uppehållsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett. Lägenheten är utrustad med ugn, diskmaskin, tvättmaskin, telefon och en privat veranda med bord och stolar. Det är möjligt att få till två extra sovplatser i bäddsoffan.

Femrumslägenheten Mela med 6+2 sovplatser

Femrumslägenheten Mela (140 m²) är fördelad på två våningar. På första våningen finns det uppehållsrum, matplats med kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett. På andra våningen finns det ett vardagsrum med öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum / toalett med badkar. Det är möjligt att få till två extra sovplatser i bäddsoffan i uppehållsrummet.

Femrumslägenheten Brufa med 6+2 sovplatser

Femrumslägenheten Brufa (140 m²) är fördelad på två våningar. På första våningen finns det ett uppehållsrum, matplats med kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett. På andra våningen finns ett vardagsrum med öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och badkar samt en terrass. Det är möjligt att få till två extra sovplatser i bäddsoffan i uppehållsrummet.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Agriturismo Santomanno

Acquasparta, Umbrien

La Macina di Bettona

Bettona, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map