Omdömen från Agriturismo Miralduolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Miralduolo

Läs personliga omdömen av Agriturismo Miralduolo som ligger i Umbrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Miralduolo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt ställe

Första men absolut inte sista gången vi är på agriturismo. Miralduolo är ett underbart ställe att koppla av tillsammans med familjen. Allt är välhållet och autentiskt, och ägarinnan (Alinda), är väldigt hjälpsam. Vi ankom lite sent och hon hade ordnat lite lätt kvällsmat samt kaffe till morgonen därpå - god stil. Den lägenhet som vi hyrde var stor och välutrustad. Poolen är välskött och av förnuftig storlek. Miralduolo ligger på bekvämt avstånd från Perugia och många sevärdheter i Umbrien.

Torgiano som semester-destination

Det finns riktigt bra inköpsmöjligheter i inköpscentret collastrada, som ligger 3-4 kilometer från Miralduolo. Annars ligger det också en Lidl lite närmare. Alinda (ägaren) har satt ihop en mapp med nyttiginformation som ligger i lägenheten. Glassbaren i Torgiano är bra och det samma gäller Restaurang Siro, som också ligger i Torgiano. Den närliggande vingården (Margaritelli), producerar goda biodynamiska viner. Annars är Assisi klart värt ett besök, så även Perugia och Tressimino sjön. Men som sagt, det finns massor av information att få från Alinda.

Agriturismo Miralduolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Miralduolo
Trerumslägenhet Arancione med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Miralduolo

Torgiano som semester-destination

Agriturismo Miralduolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Miralduolo
Trerumslägenhet Veranda med 4 sovplatser (1 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Miralduolo

Torgiano som semester-destination

Agriturismo Miralduolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Miralduolo
Trerumslägenhet Azzurro med 4/6 sovplatser (2 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Miralduolo

Torgiano som semester-destination

Agriturismo Miralduolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Miralduolo
Trerumslägenhet Verde med 4/6 sovplatser (2 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Miralduolo

Torgiano som semester-destination

Agriturismo Miralduolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Miralduolo
Enrumslägenhet Piscina med 2 sovplatser (1 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Härlig vecka i Umbrien

Torgiano som semester-destination

Agriturismo Miralduolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Miralduolo
Tvårumslägenhet Rosmarino med 2/4 sovplatser (1 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Miralduolo

Torgiano som semester-destination

Ta med egna knivar som är vassa :-)

Agriturismo Miralduolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Miralduolo
Trerumslägenhet Veranda med 4 sovplatser (1 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Skönt avslappnad semester i lokal stil

Fantastiskt härligt ställe - ovanligt välskött, grönt och frodigt. Ägaren är ytterst hjälpsam med info om områdets sevärdheter, restauranger och tips till transport osv. Det bjuds på en gemensam festkväll med hemlagade specialiteter och vin, där man får bra möjlighet för att prata med andra gäster (danskar, italienare, norrmän, holländare och belgare..).
Poolen var den bästa vi har upplevt i Italien, med hög standard på städning och fin storlek. Stället ligger centralt, cirka 10 minuter från huvudvägen som går till Perugia, Rom etc så det går snabbt att komma till andra städer. Enda minus: det finns ingen ugn i köket (endast microugn), så man får vara lite kreativ då man ska laga mat.

Torgiano som semester-destination

Åk till marmorvattenfallet - knappt en timmes bilfärd. Det är en bra naturupplevelser för både barn och vuxna. Kom också ihåg att där är många platser i Umbrien där du endast kan betala med kontanter, t.ex. vattenfallet och det historiska museet i Perugia. Vinmuseet i Torgiano är strålande och ett av Europas bästa.

Agriturismo Miralduolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Miralduolo
Trerumslägenhet Arancione med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt avslappnande atmosfär

Ett riktigt härligt ställe med fina faciliteter och vänliga värdar. Kanske lite instabilt wifi, men det fungerade. Det enda minuset var att där inte är aircon i lägenheterna. Hade det funnits, hade det fått 5 stjärnor.

Torgiano som semester-destination

Det är generellt lättare att komma runt i Umbrien än t.ex. i Toscana, då det inte är så många berg.
Prisnivån är också mycket lägre, utan att man rubbar på kvaliteten.

Agriturismo Miralduolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Miralduolo
Trerumslägenhet Azzurro med 4/6 sovplatser (2 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Mycket fint och välhållet stället. Lägenheten är i bra storlek och köket hade allt man behövde. Mycket vänlig värdinna som tog väl hand om oss. Infomapp i lägenheten - verkligen bra. Vinreol med många goda billiga viner. Vi fick till och med en vingåva från värdinnan. Stället mycket välplacerat i närheten av många bra utflyktsmål, bland annat Assisi, vinprovning, Perugia m.m.

Torgiano som semester-destination

Agriturismo Miralduolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Miralduolo
Tvårumslägenhet Rosmarino med 2/4 sovplatser (1 vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map