Agriturismo i Torgiano i Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Miralduolo ligger på landet med kort avstånd till Umbriens mest värdiga medeltida städer. Härifrån kommer man snabbt till Perugia, Assisi, Gubbio Spoleto, Todi, Trasimenersjön osv. Här bor man på slätten i Torgiano men utsikten når helt till Perugia och Torgiano medeltida by.

Pool med tillhörande trädgård

Vi talar om en gård på ca. 130 hektar jord i allt, som odlar speciellt korn och grönsaker. Gården har även en liten olivolje-produktion. Egendomen är mycket stor med alla lägenheterna samlade i ett bondhus från mitten av 1800-talet och tillhörande annexer som engång blev använda speciellt till torkning av tobak, som producerades i mängder i dessa områden. Vid huset och annexen finns en fin pool med tillhörande trädgård, var man finner solstolar och parasoller samt god plats till barnen som fritt kan springa runt på de fina gräsmattorna.

Läs mer om Agriturismo Miralduolo

Rymliga lägenheter

Huset och annexen har totalrenoverats utan att ändra på den ursprungliga rumfördelningen varför det är rikligt med plats i alla lägenheter. Uppehållsrummen är ofta enorma och det samma gäller de flesta sovrum. De 8 lägenheterna som finns här råder alla över TV, öppen spis och eget utomhusområde med bord och stolar. Vid husen finns en stor reception som fungerar perfekt som gemensamt uppehållsrum vid tillfälle av regnväder eller för gemensamma arrangemang. Närmaste restaurang med typisk regional matlagning ligger ca. 2 km. från gården.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Miralduolo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo Miralduolo

Läs personliga omdömen av Agriturismo Miralduolo som ligger i Umbrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Miralduolo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 23 omdömen från Agriturismo Miralduolo

Fantastiskt ställe

Första men absolut inte sista gången vi är på agriturismo. Miralduolo är ett underbart ställe att koppla av tillsammans med familjen. Allt är välhållet och autentiskt, och ägarinnan (Alinda), är väldigt hjälpsam. Vi ankom lite sent och hon hade ordnat lite lätt kvällsmat samt kaffe till morgonen därpå - god stil. Den lägenhet som vi hyrde var stor och välutrustad. Poolen är välskött och av förnuftig storlek. Miralduolo ligger på bekvämt avstånd från Perugia och många sevärdheter i Umbrien.

Läs mer

Härlig vecka i Umbrien

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Miralduolo

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Miralduolo

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Miralduolo

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Miralduolo

Läs mer
 
search map