Hotell i Todi i Umbrien

Roccafiore Spa & Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Klass på ett ytterst charmerande sätt, så kan vi bäst beskriva detta härliga hotell. Roccafiore Spa & Resort passar dig som vill bo bra med vackra omgivningar, äta och dricka gott, ha tillgång till både utomhus- och inomhuspool samt ha ett bra utgångsläge till att upptäcka Umbriens pittoreska platser. Dessutom är servicen bra!

Behaglig atmosfär, vacker natur och fina rum

Läget är som sagt vackert där du är omgiven av fält på alla håll och kanter, och så fort du kommit fram till hotellet, parkerat och går bort mot huvudbyggnaden kommer du säkert att känna av den behagliga atmosfären. Hotellet är smakfullt inrett, både vad gäller de allmänna utrymmena som rummen, där man bibehållit det traditionella fast med en modernare touch.

Rummen ligger fördelade på två plan och du kan välja mellan olika rumskategorier. Som gäst har du en fin utomhuspool at nyttja samt ett SPA med bl. a inomhuspool, bastu, gym och där du kan beställa olika behandlingar (från 13 år och uppåt).

Läs mer om Roccafiore Spa & Resort

Njut av maten på terrassen med utsikt över Todi

Roccafiore Spa & Resort är ett omtyckt hotell som ligger endast ca fyra kilometer utanför den fina lilla staden Todi och du har t.o.m utsikt över staden från hotellets terrass. Förutom läget är hotellet omtyckt för sitt fina SPA och sin restaurang, Fiorfiore, där man serverar lokala specialiteter med en modernare twist. Vi har själva haft nöjet att provsmaka maten som vi avnjöt ute på terrassen och är inte förvånade över att restaurangen är omnämnd i Michelin Guide, Gambero Rosso, Ristoranti d’Italia de l’Espresso, I Ristoranti di Bibenda och I Ristoranti di Veronelli.

När du känner för att vidga din erfarenhet av umbrisk mat kan du bege dig till närliggande Todi, där du hittar flera restauranger. I Todi hittar du även apotek, post, bank och mataffär.

Till god mat hör ett gott vin

Roccafiore Spa & Resort tillverkar sina egna viner och det är pappa Leonardo och hans son Luca som passionerat lägger ner sin själ. Själva cantinan är omgiven av vinfält och skog och man har försökt intergrera den moderna byggnaden med naturen trots att den består av stål, glas och cement. Byggnaden ligger nedanför hotellet och är omgiven av hotellets egna marker. Är du intresserad av en rundtur och vinprovning kan du anmäla ditt intresse i receptionen.

På hotellet ordnar man olika revent som bl. a besök i cantinan, vandring genom vinfälten, safari (off-road) och besök på grisfarm samt pic-nic. Du kan vara med på vinprovning med en avslutande lunch i restaurangen eller vinprovning med diverse snacks.

Upptäck de vackra omgivningarna

Eftersom du bor naturskönt kan du göra härliga promenader och cykelturer i området. Todi ligger som sagt endast 4 km bort och du kan enkelt även besöka flera av regionens små pärlor. Till den vackra staden Perugia tar det ca 30 min med bil (ca 45 km) och till världskända Assisi är det ca 58 km. Andra trevliga utflyktsmål som du når inom en dag är Spoleto, Spello och Gubbio bara för att nämna några.

Du bor i fina rum

Det finns fyra olika kategorier på hotellet. De är alla smakfullt inredda och har faciliteter som aircondition, Wi-Fi, platt-TV, minibar, kassafack, telefon och badrum med hårtork, toalettartiklar, badrock och slippers.

Dubbelrum (classic) är de minsta rummen men då de ligger på bottenplan har de terrass och utsikt över kullarna.
Dubbelrum (superior) är i neoclassic stil blandad med umbrisk lantsstil och ligger på första våningen.
Dubbelrum (deluxe) ligger på första våningen med ett lugnare läge och har ett ensuite badrum samt utsikt mot Todi.
Suiten är ett familjeval sovrummet ligger på första våningen med en intern trappa upp till sovloft, vilket innebär att det är med snedtak.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Paradiso Village

Passignano sul Trasimeno, Umbrien

Hotel Borgo Scopeto Relais

Castelnuovo Berardenga, Toscana

Albergo Fattoria Casafrassi

Castellina in Chianti, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map