Agriturismo i Todi i Umbrien

Case Corboli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Få kilometer utanför den fascinerande medeltidsstaden Todi ligger gården Case Corboli i fridfulla omgivningar som den gjort de senaste 100 år. Här kan hela familjen njuta av semestern med avkoppling och flera spännande utflykter.

Pool och damm med djur

Här i den öppna och ljusa dalen har man en härlig utsikt till de omgivande kullarna, och det finns gott om plats i den stora välskötta trädgården där man även finner poolen (14 x 7 m) samt en liten damm med gäss, änder och höns. Det finns även en liten lekplats samt en stor gemensam trädgårdspaviljong med soffor, bord och böcker för en avkopplande stund. Varje lägenhet har dock eget bord med stolar och grill utanför ingången.

Läs mer om Case Corboli

Välskött och inbjudande

Lägenheterna är klassiska med golv i terracotta, tak med friliggande balkar och ett i stort omfång antikt och rustikt möblemang. Både utomhusareal och lägenheterna präglas av att familjen bor på gården och sköter om saker och ting löpande - det är inbjudande. De sista 1300 meterna fram till gården går via en blandning av asfalterad och grusigväg av fin kvalitet.

Läs om l√§genheterna på Case Corboli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map