Agriturismo i Todi i Umbrien

Case Corboli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Få kilometer utanför den fascinerande medeltidsstaden Todi ligger gården Case Corboli i fridfulla omgivningar som den gjort de senaste 100 år. Här kan hela familjen njuta av semestern med avkoppling och flera spännande utflykter.

Pool och damm med djur

Här i den öppna och ljusa dalen har man en härlig utsikt till de omgivande kullarna, och det finns gott om plats i den stora välskötta trädgården där man även finner poolen (14 x 7 m) samt en liten damm med gäss, änder och höns. Det finns även en liten lekplats samt en stor gemensam trädgårdspaviljong med soffor, bord och böcker för en avkopplande stund. Varje lägenhet har dock eget bord med stolar och grill utanför ingången.

Läs mer om Case Corboli

Välskött och inbjudande

Lägenheterna är klassiska med golv i terracotta, tak med friliggande balkar och ett i stort omfång antikt och rustikt möblemang. Både utomhusareal och lägenheterna präglas av att familjen bor på gården och sköter om saker och ting löpande - det är inbjudande. De sista 1300 meterna fram till gården går via en blandning av asfalterad och grusigväg av fin kvalitet.

L√§genheterna på Case Corboli

Lägenhet m. 2 sovrum (Rufino)

är ett självständigt litet hus på ett plan. Det består av uppehållsrum med kokvrå, bäddsoffa för två personer och öppen spis, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (kan om önskas samlas till dubbelsäng) och ett badrum. Det finns inte aircondition.

Lägenhet m. 2 sovrum (Rovello)

är ett självständigt litet hus på ett plan. Det består av uppehållsrum med kokvrå, bäddsoffa för två barn (ej optimal för vuxna) och öppen spis, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (kan om önskas samlas till dubbelsäng) och ett badrum. Det finns aircondition i uppehållsrummet samt sovrummet med dubbelsäng.

Lägenhet m. 2 sovrum (Utimio)

ligger på två våningar i huvudbyggnaden. På första våningen finner man kokvrå, bäddsoffa för två personer och öppen spis. På andra våningen finner man ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (kan om önskas samlas till dubbelsäng) och ett badrum. Det finns aircondition i sovrummen men inte i uppehållsrummet.

Lägenhet m. 2 sovrum (Visillo )

ligger på två våningar i huvudbyggnaden. På första våningen finner man kokvrå, bäddsoffa för två personer och öppen spis. På andra våningen finner man ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (kan om önskas samlas till dubbelsäng) och ett badrum. Det finns aircondition i sovrummen men inte i uppehållsrummet.

Lägenhet m. 2 sovrum (Visietto )

ligger på två våningar i huvudbyggnaden. På första våningen finner man kokvrå, bäddsoffa för två personer och öppen spis. På andra våningen finner man ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum. Det finns aircondition i både sovrummen och i uppehållsrummet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Case Corboli

Läs personliga omdömen av Case Corboli som ligger i Umbrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Case Corboli. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Case Corboli

Otroligt rara värdar, välskött stort område, underbar pool

Otroligt rara värdar på Case Corboli som svarar snabbt på e-mail. Vi fick låna babyresesängar gratis. Vi ankom vid en lite "ovanlig" tidpunkt nämligen en måndag och fick veta att man skule ha en gratis "italian barbecue" kvällen efter. Jag hade nog inte kallat det "italian barbecue", men det beror nog snarare på ett språkligt missförstånd för vi hade en riktigt trevlig kväll med de andra gästerna på stället och det blev serverat anti-pasti, primo, secondi, dessert och hemmagjord limoncello. En typisk italiensk måltid som mamma kunde - och hade - lagat det.
Flera gånger i veckan kom mamma förbi med hemlagade pastarätter till oss. Så otroligt trevligt.

Området är otroligt välskött och poolen mycket ren, dock inte uppvärmd, så det var mycket uppfriskande eftersom vi reste i början av september.

Vi fick lov att skörda alla de squash, bönor och tomater vi kunde äta från deras köksträdgård. Bara så mysigt.

Lägenheten är rustik, ganska lik alla andra lägenheter vi har besökt på olika agriturismo och sängarna är verkligen hårda. I gengäld fanns där en normalstor ugn (dock utan varmluft), fyra spisplattor och mikrougn, vilket var till otrolig hjälp med ett barn på 7 månader. WiFi var lite svajigt men fungerade - och det talar man även om i ställets beskrivning - men på det hela taget mycket nöjd med wifi signalen.

Läs mer

Fantastisk gästfrihet på en pärla på landet

Härliga värdar på en exklusiv pärla på landet. Vi kommer gärna igen.

Läs mer

Carlsen och Kristensen i Umbrien

Mycket trevligt ställe. Rena idyllen för kropp och själ, rätt plats för avkoppling. Natur, djur, familj och inte minst den fantastiska trädgårdspaviljongen, som vi utnyttjade till fullo. Lägenheten var lite av ett museum, men vi placerade om alla prynadsföremål så vi kunde andas. Vi använde den stora trädgården med den underbara utsikten till max med att läsa en bok, dricka kaffe eller dricka ett glas vin i.
Det är också möjligt med små promenader i området.
Familjen Fucelli var mycket gästfria på alla sätt. Varje dag så blev vi erbjudna mat, vin dyl, vi kände oss mycket väl omhändertagna.

Läs mer

Tyst och pittoresk plats

Denna plats kommer vi att återvända till. Gästfriheten är utmärkt på ett behagligt sätt.
Köket är väl utrustat, lägenheten är rymlig, men vi saknar diskmaskin.
Området utomhus är enorma och trevligt. Letar efter den autentiska Italien är på plats! rekommenderas

Läs mer

Ett ställe man återvänder till

Vi har gästat Case Corboli några gånger och det är ett ställe vi återvänder till då Umbrien är fantastiskt. Staden Todi, som ligger i närheten, har flera riktigt bra restauranger och så är stället och värdarna fantastiska - ett måste för folk som älskar att hålla semester i Italien.

Läs mer

Italiensk gästfrihet när den är som bäst

Vi var mycket nöjda med vistelsen på Case Corboli.

Först och främst är huset och lägenheten mycket välskött och fint inrett, och tvärtemot många andra italienska lägenheter så fanns här massor av köksutrustning.

Det största plusset med vistelsen var dock Frederica och hennes föräldrars gästfrihet. Vi blev serverade en enkel pastarätt, tillagad av deras råvaror från trädgården, varje dag till lunch. Jag vet inte om det är en fast del av vistelsen, eller om det berodde på att vi prickat in en särskild tid på året.

Det arrangerades även en gemensam grillkväll för alla fem lägenheter, samt en Tiramisu-tävling för de många barn som var på Case Corboli samtidigt med oss. Det var absolut ingenting påträngande, men mycket hjärtligt, och vi kände oss alltigenom riktigt bra behandlade.

En av de bästa agriturismo-vistelserna vi haft de senaste tio åren.


Läs mer
 
search map