Hotell i Solomeo i Umbrien

Locanda Solomeo

 
Locanda Solomeo är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda Solomeo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Solomeo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Locanda Solomeo är en vacker villa i klassisk stil som ligger med fin utsikt över landskapet ovanför den lilla landsorten Solomeo. Villan byggdes under början av 1900-talet och renoverades för några få år sedan av den nuvarande ägaren, fru Donatella som ärvde den från sin farbror.

Locanda Solomeo har 12 vackra rum, alla med utsikt, badrum, TV och telefon. De antika möblerna, dekorationerna i taket och den familjära atmosfären ger gästerna en skön stämning av gamla tider och traditioner.

Läs mer om Locanda Solomeo

Omgivningarna är utmärkta för en rofull vistelse i närheten av många sevärdheter och inte minst den vackra omkringliggande naturen runt städer som Corciano, Perugia och Trasimenosjön.

Locanda Solomeo har sin egen lilla restaurang där det serveras rätter från Umbrien med lokala ingredienser som ofta kommer från familjens gård. Vinkortet erbjuder många umbriska viner av hög kvalitet till ett rimligt pris.

Dessutom finns det en skön terrass med utsikt över hela dalen, olivträd i trädgården, ett trevligt te rum, pool, fitnessfaciliteter,bastu med solarium, konferansrum (för max 50 personer) med audio-visuell utrustning. Om man önskar så kan det arrangeras hästridning, mountainbike-turer och golf (18 håls golfbana ligger 3 km bort).

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Villa Paradiso Village

Passignano sul Trasimeno, Umbrien

Hotel Vannucci

Cittá della Pieve, Umbrien

Relais dell Olmo

Perugia, Umbrien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Umbrien

search map