Hotell i Saragano i Umbrien

La Ghirlanda

 
La Ghirlanda är inte tillgänglig i dagsläget
La Ghirlanda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Saragano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna magnifika villa ligger som sagt med ett naturskönt läge, strax utanför den pittoreska lilla byn Saragano. Runt om dig breder ett fint landskap ut sig och här är lugnt och stillsamt. I villan finns endast 19 rum totalt och stilen är både varm och familjär.

Pool med utsikt

I bland kan det vara skönt att få inleda sin semester utan en massa måsten och detta har du möjlighet till här på La Ghirlanda. Du kan antingen slå dig ner på terrassen med något gott att dricka och en bra bok eller så söker du dig bort till utomhuspoolen. Även här finns stolar och bord utplacerade med ett perfekt läge så att du kan till fullo njuta av den fina utsikten och de gröna kullarna med bland annat olivträd. När du känner för ett dopp är det bara att passa på och sedan kan du slänga dig en av solbäddarna som finns utplacerade intill poolen.

Läs mer om La Ghirlanda

Sköna promenader och cykelturer

Eftersom du bor naturskönt har du här en perfekt utgångspunkt att göra trevliga utflykter både till fots, cykel eller bil. Har du inte med egen cykel kan du låna en på plats och efter tillgänglighet. Det finns även möjlighet till ridning i närheten och hör du med receptionen så får du alla tips och råd du behöver. Du kan även göra utflykter med bil och besöka bl.a Perugia som ligger endast ca 30 km bort eller Todi, Spello och Spoleto, bara för att nämna några av alla Umbriens vackra städer. I Saragano finns inget utbud men för dettá kan du åka till Marsciano som du har ca 20 km från ditt boende.

Lär dig laga mat

La Ghirlanda har egen restaurang som erbjuder ett lokalt kök där man håller på det traditionella, precis så som det sig bör, speciellt om du befinner dig i Umbrien. Men det är inte bara trevligt att äta god mat utan det kan även vara trevligt att få lära sig hur man gör. Detta har du möjlighet till på La Ghirlanda. Allt från pasta till dessert finns med på schemat. Kurserna hålls från minimum 2 personer upp till max 12 personer och vara i ca 4 timmar på språken engelska, franska och spanska (utöver italienska förstås).

Rum med charm

Det ena rummet är inte det andra likt men så är detta en del av charmen. Färgerna varierar från rum till rum och så också den antika möbleringen även om stilen är ungefär den samma. Rummen är på ca 17-24 m² och ligger fördelade på olika våningsplan. De är alla utrustade med Wi-Fi, Sat-TV samt badrum med dusch/kar.

Dölj texten
 
 
search map