Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Byn har fått sitt namn efter den romerska konsuln Lucio Licino Sura, general och nära vän till Traiano, som älskade att tillbringa sin semester omgiven av grönska och lugn. Den lilla byn Saragano är så stillsam att den inte erbjuder så mycket mer än sin sköna atmsofär. Här finns tre kyrkor där du i alla fall bör besöka Parrocchiale. I de närliggande orterna San Terenziano och Marcellano Collesecco finns det däremot ett par barer och restaurang. För ett större utbud kan du bege dig till Foligno eller Perugia. Du har även möjlighet att från Umbrien köpa goda olivoljer och viner med hem.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Byar med pittoresk atmosfär

Den lilla byn Saragano är så stillsam att den inte erbjuder så mycket mer än sin sköna atmsofär. Här finns tre kyrkor där du i alla fall bör besöka Parrocchiale. Du har däremot ett bra utgångsläge att besöka regionens övriga sevärdheter som bl.a Todi, Montefalco, Bevagna, Perugia, Spoleto och Assisi.

I närheten, ca 10 km bort, av Saragano ligger det som en gång i tiden var en av de viktigaste lombardiska slotten i kommunen, Gualdo Cattaneo. Man vet inte så mycket om det förflutna mer än att år 1320 angrepps platsen av Perugia. Här i Gualdo Cattaneo's charmiga centrum finns ett par barer och restauranger samt post och hårsalong. Utöver detta en fantastisk utsikt över det vackra landskapet!

Läs mer om Saragano

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map