Agriturismo i San Venanzo i Umbrien

Podere Caserelle

 
Podere Caserelle är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Caserelle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Venanzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den gamla gården Podere Caserelle ligger mitt i ett ca. 50 hektar ekologiskt jordbruk. Här produceras olivolja , honung och korn. Ägarna producerar även vin på en annan gård närmare Oriveto men det kan köpas här på Podere Caserelle.

Gården är fridfull och helt fri från larm och trafik (det är nämligen 1½ km grusväg mellan gården och landsvägen) på en utsiktsplats ca 10 km från Marsciano och ca 15 km från E45 som går rakt igenom Italien från nord till syd. Närmaste restaurang och inköpsställe är ca 3 km från gården.

Läs mer om Podere Caserelle

Vid huset finns en trädgård med pool och lekplats. Gästerna kan dessutom använda en gemensam tvättmaskin och hyra mountainbikes mot betalning. Det är korta avståd till både Bolsena och Trasimersjön samt de vackra medeltidsbyarna Oriveto och Todi. Tar man motorvägen kommer man snabbt in i Toscana vid Montepulciano och till Rom.

Lägenheterna är möblerade i den traditionella rustika stilen med bjälkar i taket och med därtill passande möbler, dock saknar badrummen och köken inte moderna bekvämligheter. Man ska lägga märke till att vi för en gångs skull i Umbrien finner en riktig kokvrå med fyra gasplattor, ugn och bra bordplats. Varje lägenhet har dessutom en självständig ingång och egen trädgård/terrass med bord och stolar.

Lägenheterna på Podere Caserelle

Trerumslägenhet Ariete med 4 sovplatser (första våningen)

Trerumslägenhet Ariete ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Cavallino med 6 sovplatser (andra våningen)

Trerumslägenhet Cavallino ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Girasole med 6 sovplatser (andra våningen)

Trerumslägenhet Girasole ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis samt bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Fyrarumslägenhet Pettirosso med 8 sovplatser (första våningen)

Fyrarumslägenhet Pettirosso ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med våningssäng. sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Fyrrumshus Aquila med 8 sovplatser (första våningen)

Litet hus som består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis samt en bäddsoffa för två, två sovrum med två enkelsängar i varje, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Denna lägenhet ligger helt på markplan och är handicapp-anpassad.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Agriturismo Santomanno

Acquasparta, Umbrien

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Umbrien

search map