Hotell i San Martino in Campo i Umbrien

Alla Posta dei Donini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Alla Posta dei Donini har du möjlighet "att sova i grevens säng". Herrgården byggdes under 1600-talet som sommarresidens för grevarna Donini och precis som alla andra aristokrater hade de bostäder både inne i staden och ute på landet. Förutom de egna palatsen Villa Laura och Villa Costanza lät de också bygga en rad hus åt tjänstefolket, hästarna och bönderna som stod för lantbruket. Idag är alla dessa praktfullt renoverade och här finns allt du kan önska dig för en avkopplande semester i exklusiva omgivningar

Ett ställe för dig som uppskattar god mat

Om det bor en liten gourmet i dig så kan detta boendet passa dig bra. I den stora byggnaden finns nämligen i dag hotellets restaurang som serverar god umbrisk mat. Vi kan verkligen rekomendera restaurangen "Pantagruel" även om priserna är höga eftersom kvaliteten också är av högsta klass! Detta kan vi konstatera då en av In-Italias medarbetare testade kökskonsterna här under en 10 dagar lång resa i Umbrien för några år sedan. Han åt på flera dyra restauranger i Umbrien men kom hem och berättade att inget höll samma klass som maten på Pantagruel.

Smakprovningsmeny

Om du vill testa olika rätter går detta också bra då de har en sk smakprovningsmeny och har du speciella önskemål som t.e.x glutenfritt eller vegetariskt så finns det val för dig med i menyn. Till god italiensk mat hör goda viner och Alla Posta dei Donini har en vinkällare "Cantina", som sig bör, med ett stort urval av "etiketter" så det är bara att välja och vraka och leta fram just din favorit. Maten och drycken kan du avnjuta både inne som ute.

Läs mer om Alla Posta dei Donini

Här finns en parkliknande trädgård

I den över 20.000 m² stora parkliknande trädgården finns stigar där du kan strosa runt i lugn och ro och avkopplande platser där du sedan kan slå dig ner och bara njuta av tillvaron samtidigt som herrgårdskänslan ytterligare förstärks. I trädgården hittar du även ett fint poolområde med solstolar och sittplatser under parasoll. Här kan du lapa sol dagarna i ända eller slå dig ner i skuggan med något gott att dricka och läsa klart den där boken du aldrig hunnit med.

... och ett SPA

Är du en SPA fantast kan du även besöka Ginko SPA, som hotellets Wellness heter. Förutom en relaxavdelning finns här en inomhuspool, bastu, hamam, emotionella duschar och hydromassage. Givetvis kan du beställa olika typer av behandlingar som gör under för kropp och själ. Så unna dig en dag där du kan skämma bort dig ordentligt.

Eftersom Alla Posta dei Donini är ett vackert ställe med hög klass kan det förekomma att det hålls bröllop här, konferenser eller andra events. Så skulle du gå i giftastankar eller vill fira något speciellt så hör med receptionen då de kan ordna det mesta. Befinner du dig här över påsken 21/4 ingår en påsklunch. Barn mellan 3-5,9 år betalar halvpensionen på plats.

Du bor ett "stenkast" från kyssarnas stad Perugia

Alla Posta dei Donini, som ligger i den lilla byn San Martino di Campo, har ett strategiskt läge, endast 15 km från underbara Perugia, vilket innebär att du har stadens utbud inom kort körsträcka. Och i Perugia har du inte bara vackra byggnader och sevärdheter utan även ett bra utbud på trevliga uteserveringar, butiker av olika slag och restauranger.
I San Martino di Campo, som är en "typisk" italiensk småby där man lever ett stillsamt liv finns det ett sparsamt utbud men du har ett litet café och ett par banker.

Är du sugen på att göra lite utflykter kan du förutom Perugia ta en tur bort till Trasimenosjön, som ligger ca 30 km bort, eller besöka underbara Assisi med sin pittoreska miljö och underbara utsikt. Även Gubbio är en stad du inte bör missa liksom charmiga Spello. Du kan t.o.m äta lunch i grannregionen Toscana eftersom det endast är ca 47 km till gränsen.

Njut av vackra freskmålningar eller frilagda takbjälkar

De totalt 48 rummen ligger i de två gamla palatsen och här finner du fortfarande konstnärerna Giuli och Appianis enastående freskmålningar från 1700-talet. Alla rum är utrustade med Wi-Fi, aircondition, fylld minibar, Sat-TV, badrum och hårtork.

Läs om rummen på Alla Posta dei Donini

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Castello di Monterado

Monterado, Marche

Relais dell Olmo

Perugia, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map