Villa i San Feliciano i Umbrien

Villa Monte del Lago

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta klassiska gamla lanthus är ett fint exempel på arkitekturen på landet i Umbrien och Toscana de sista två hundra år.

Idag har det renoverats och utrustats med moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin, diskmaskin, centralvärme och swimmingpool. Huset ligger med fint läge på toppen av en kulle med utsikt över Trasimeno-sjön. I trädgården finns bordtennisbord, diverse trädgårdsmöbler och en swimmingpool på 12 x 6 meter. På bägge sidor om huset finns det terrasser, varifrån man kan njuta av utsikten över sjön.

Läs mer om Villa Monte del Lago

Villa med 12 sovplatser (180 m² ):
- Hela bostadsutrymmet ligger på andra våningen (första våningen används som förråd). Man kommer upp genom en murad trappa var man hittar ett uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två personer, matkök, ett sovrum med två enkelsängar och ett loft med ännu en enkelsäng, ett sovrum med en smal dubbelsäng (ca. 130 cm bred), två sovrum med dubbelsäng, varav det ena har loft med en enkelsäng och eget badrum/toalett, samt ännu två badrum/toaletter med dusch. Från köket och uppehållsrummet kommer man ut till en 60 m² stor terrass med grill, bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Borgo Antico

Cortona, Toscana

Villino Alba

Arezzo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map