Agriturismo i Perugia

Relais San Clemente

 
Relais San Clemente är inte tillgänglig i dagsläget
Relais San Clemente är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Perugia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relais San Clemente ligger bra till för utflykter till de många sevärdheterna. Det är lätt att köra hit - det ligger knappt 3 km. från motorvägsavfarten Bosco - och det är endast 90 minuters körning från Florens eller Rom, ca. 10 km. från Perugia och dess flygplats.

Här är det tal om ett gammalt och stämningsfullt kloster som namngavs efter en närliggande kyrka. Hotellet har 64 rum och suites samt en park på 50.000 m² meter där det finns en swimmingpool samt barnbassäng och två tennisbanor. Dessutom finns det en stor privat parkeringsplats. På stället finns också en liten men vacker kyrka som är en del av klostret samt flera stora salar som kan användas till möten och olika arrangemang.

Läs mer om Relais San Clemente

Restaurangen vid hotellet är rekommenderad av olika guider för deras utsökta regionala rätter. Det är ingen tillfällighet att många brudpar från provinsen men också från andra områden, väljer Relais San Clementes fina kulisser för att hålla deras bröllop. Vi kommer att informera dig på förhand om eventuella festligheter av denna typ så att du eventuellt kan planlägga din dag annorlunda. Restaurangen består av en stor matsal och en separat ljus veranda med vacker utsikt. Måltiderna serveras inte utomhus.

Alla rum är välmöblerade och utrustade med all komfort: självständig aircondition, telefon, minibar, satellit-TV, radioklocka och eget badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön. Alla rum är generellt väldigt rymliga. Flera av dem har möjlighet för en eller två extra sängar - den stora parken och barnbassängen gör stället välanpassat för familjer.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Relais dell Olmo

Perugia, Umbrien

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo

search map