Hotell i Perugia

Relais dell'Olmo

Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo Relais dell Olmo
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är en plats för dig som vill bo bra och ha närhet till flera av regionens vackra och intressanta sevärdheter. In till den älskade staden Perugia är det nämligen endast ca 5 kilometer och till Trasimenosjön tar det dig ca 20 minuter med bil (ca 17 km). Du har härifrån även nära kända städer som Assisi, Spello, Spoleto, Todi, Orvieto och Gubbio. Kort och gott, du har ett mycket strategiskt läge.

Skön kombination av nytt och gammalt

Stället andas historia trots att det genomgick en renovering under 2013. Byggnaden, från 1500-talet, är i typisk umbrisk lantstil där komfort och modernitet möter det historiska på ett behagligt sätt. Här finns det du behöver för en trivsam vistelse förutom en vänlig personal som ser till att du har det bra. Här finns ett poolområde med solstolar och parasoll där du kan koppla av efter en händelserik dag. Under dagens lopp kan du beställa in goda drycker i baren intill. För allas trivsel skull finns det regler att följa där det bland annat inte är tillåtet med stim och stoj i poolen.

Svettas ut i motionsrummet eller i den finska bastun

När du känner för att skämma bort dig lite extra kan du ta en runda i hotellets Wellnessavdelning där du har finsk bastu, emotional showers, turksikt bad och minipool med hydromassage. Wellness & Relax (som också erbjuder olika behandlingar) har öppet måndag till fredag från kl. 14.00-21.00 och lördag till söndag mellan kl. 10.00-21.00 för alla som fyllt 18 år. Motionsrummet har öppet varje dag mellan kl. 07.00-23.00, vilket är bra då du kan ta ett morgon, - samt kvällspass om du känner för det.

Mat och dryck som bäst

Umbrien är känd för sin utsökta mat och det finns många riktigt bra restauranger att välja mellan. När det är dags för en bit mat, och du inte vill ge dig ut igen, kan du bege dig bort till Osteria dell' Olmo som ligger strax intill. Även denna, som har öppet för lunch och middag, får bra recensioner av sina ätande gäster. Enkelt men fantastiskt är mottot och köket är klassiskt och lokalt där tradition går hand i hand med nytänk, precis så som många av oss vill ha det. Här serveras också gourmetpizzor och den goda maten kan du äta antingen inomhus eller ute på terrassen.

Läs mer om Relais dell'Olmo

Som en liten oas

Relais dell' Olmo ligger som sagt strax utanför Perugia, och i utkanten av ett industriliknande område där det finns kontor och företagsbyggnader. I detta område finns även pizzeria, loppisbutiker, heminredning, möbelaffär, kläd,- och skobutiker och köpcentrum. Då du har Raccordo Autostradale Bettolle-Perugia i närheten tar du dig snabbt och smidigt runt den vackra regionen. Trots detta kanske lite "udda" läge bjuder hotellet på en trivsam vistelse innanför grindarna med sköna uteplatser på innergården, trädgård och stället får höga betyg av sina gäster.

Du bor med komfort

Det finns endast 52 rum vilket är ganska behagligt. Här kan du välja den rumstyp som passar dig bäst och rummen kan ligga i olika byggnader samt med olika utsikter. Det som mest skiljer de olika rumstyperna åt är storleken och de stora rummen kan ha sovloft. En del av dem har synliga takbjälkar och parkettgolv. De är alla fint inredda med aricondition, telefon, kassafack, minibar, strykfaciliteter (på förfrågan), Sat-TV, Wi-Fi och badrum med dusch/kar, hårtork, toalettartiklar och slippers. Rummen är ljudisolerade, men den del trafik kan upplevas som störande.

Läs om rummen på Relais dell'Olmo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map