Hotell i Perugia

Locanda della Posta Boutique Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är som sagt ett hotell som passar dig som vill bo bra och med ett centralt läge i en omtyckt del av den underbara staden Perugia. Hotellet som ligger utmed Corso Vannucci ligger nära flera intressanta sevärdheter och monument, och framför allt stadens trevliga utbud. Interiören är charmerande med vackra golv och takmålningar.

Du bor på en historisk plats

Hela Perugia andas spännande historia och så även byggnaden där hotellet i dag ligger. Detta var under 1600-talet stadens posthus och varför det sedermera, under senare 1700-tal, blev ett hotell är det ingen som vet. Det man vet dock är att detta var det enda hotell i staden och här har bott flera betydelsefulla personer som t.ex Wolfgang Goethe och Hans Christian Andersen.

Läs mer om Locanda della Posta Boutique Hotel

Hotellets faciliteter

Hotellet, som får höga betyg av sina gäster, har en reception och hiss finns i byggnaden. Internet är fritt och finns även på rummet. Eftersom hotellet ligger i historisk del är det begränsat med trafik och det krävs tillstånd att få köra in. Därför måste du föranmäla din ankomst, om du kommer med bil. I närheten av hotellet finns det möjlighet till parkering, mot avgift och en reservation är nödvändig. Hotellet har även ett litet frukostrum och det är möjligt att bli serverad på rummet, mot extra avgift.

Fina och snygga rum

Rummen är både ljusa, fräscha och komfortabla, och det ena är inte det andra likt. Du kan välja mellan olika rumskategorier och olika utsikter. En del av dem har balkong. De har alla som minimum; aircondition, WI-Fi, Sky-TV, minibar, telefon och badrum med hårtork och slippers.

Läs om rummen på Locanda della Posta Boutique Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map