Semesterbostad i Perugia

Agriturismo La Fonte di Montebuono

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo La Fonte di Montebuono har ett lugnt läge, strax söder om Trasimenosjön. Eftersom det ligger på en mindre kulle har du fin utsikt över det vackra landskapet. Det gamla stenhuset har blivit renoverat och här finns idag ett fåtal lägenheter, vilket gör att du kan här tillbringa en skön semester.

Koppla av i trädgården

Du har ingen direkt uteplats (förutom en av typerna) men det finns dedikerade platser ute i trädgården där du kan slå dig ner med något gott att äta och dricka. Även vid poolen kan du koppla av i raklångt läge och njuta av solens värmande strålar. Om du reser med barn och dessa blir lite rastlösa kan de antingen spela pingis eller leka av sig på den lilla lekplatsen. Det går att låna cykel på plats, efter tillgänglighet, för dig som vill se dina omgivningar från två hjul.

När hungern eller törsten gör sig påmind kan du antingen kocka ihop något gott i ditt kök, starta grillen i trädgården eller ta en tur bort till sjön där du har flera restauranger att välja mellan.

Detta är ett ställe där du i det stora hela sköter dig själv, och här finns ingen direkt reception, så förvänta dig ingen hotellservice. På förfrågan, och beroende på antalet deltagare, kan du lära dig laga mat på en traditionell matlagningskurs. Vi vill uppmärksamma dig om att det ibland hålls events och konferenser här.

Läs mer om Agriturismo La Fonte di Montebuono

Upplev två av landets vackraste regioner

Eftersom du befinner dig nära den toskanska gränsen, ca 24 km, har du härifrån alla möjlighet att upptäcka det bästa av två världar. Inom en timme når du intressanta platser som Montepulciano, San Quirico d'Orcia, Pienza och det vackra landskapet detta område bjuder på. Stannar du kvar i Umbrien kan du gå på upptäcksfärd i "kyssarnas stad" Perugia (ca 22 km bort) och förstummas av byar som Gubbio och Spello inom en timmes bilfärd. Det finns så mycket att se och göra i denna del av Italien att du kan göra nya spännande utflykter varje dag.

Vin och olivolja är svårt att undgå i Italien och så även här. Gården producerar sin egen olivolja efter traditionella värderingar och du kan givetvis köpa en flaska eller två med dig hem.

Stilen är den typiska Arte Povera

Lägenheterna har den stil som kallas Arte Povera, vilket innebär en rustik och enkel inredning. I detta fall har lokala hantverkare fått sätta sin prägel och du har den komfort du behöver för en trivsam vistelse. Lägenheterna, som kan ligga på bottenplan eller en trappa upp är fördelade i olika byggnader, som alla är i två plan. Du har tillgång till en uteplats i trädgården.

Faciliteterna är aircondition/värme (på förfrågan och mot avgift), Sat-Tv, kassafack, internetanslutning och ugn. Micro är på förfrågan och tvättmöjlighet finns på plats.

Läs om lägenheterna på Agriturismo La Fonte di Montebuono

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

La Cascina Resort

Marsciano, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

Hotel Vannucci

Cittá della Pieve

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo

search map