Semesterbostad i Perugia

Agriturismo La Fonte di Montebuono

 
Agriturismo La Fonte di Montebuono är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Fonte di Montebuono är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Perugia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo La Fonte di Montebuono har ett lugnt läge, strax söder om Trasimenosjön. Eftersom det ligger på en mindre kulle har du fin utsikt över det vackra landskapet. Det gamla stenhuset har blivit renoverat och här finns idag ett fåtal lägenheter, vilket gör att du kan här tillbringa en skön semester.

Koppla av i trädgården

Du har ingen direkt uteplats (förutom en av typerna) men det finns dedikerade platser ute i trädgården där du kan slå dig ner med något gott att äta och dricka. Även vid poolen kan du koppla av i raklångt läge och njuta av solens värmande strålar. Om du reser med barn och dessa blir lite rastlösa kan de antingen spela pingis eller leka av sig på den lilla lekplatsen. Det går att låna cykel på plats, efter tillgänglighet, för dig som vill se dina omgivningar från två hjul.

När hungern eller törsten gör sig påmind kan du antingen kocka ihop något gott i ditt kök, starta grillen i trädgården eller ta en tur bort till sjön där du har flera restauranger att välja mellan.

Detta är ett ställe där du i det stora hela sköter dig själv, och här finns ingen direkt reception, så förvänta dig ingen hotellservice. På förfrågan, och beroende på antalet deltagare, kan du lära dig laga mat på en traditionell matlagningskurs. Vi vill uppmärksamma dig om att det ibland hålls events och konferenser här.

Läs mer om Agriturismo La Fonte di Montebuono

Upplev två av landets vackraste regioner

Eftersom du befinner dig nära den toskanska gränsen, ca 24 km, har du härifrån alla möjlighet att upptäcka det bästa av två världar. Inom en timme når du intressanta platser som Montepulciano, San Quirico d'Orcia, Pienza och det vackra landskapet detta område bjuder på. Stannar du kvar i Umbrien kan du gå på upptäcksfärd i "kyssarnas stad" Perugia (ca 22 km bort) och förstummas av byar som Gubbio och Spello inom en timmes bilfärd. Det finns så mycket att se och göra i denna del av Italien att du kan göra nya spännande utflykter varje dag.

Vin och olivolja är svårt att undgå i Italien och så även här. Gården producerar sin egen olivolja efter traditionella värderingar och du kan givetvis köpa en flaska eller två med dig hem.

Stilen är den typiska Arte Povera

Lägenheterna har den stil som kallas Arte Povera, vilket innebär en rustik och enkel inredning. I detta fall har lokala hantverkare fått sätta sin prägel och du har den komfort du behöver för en trivsam vistelse. Lägenheterna, som kan ligga på bottenplan eller en trappa upp är fördelade i olika byggnader, som alla är i två plan. Du har tillgång till en uteplats i trädgården.

Faciliteterna är aircondition/värme (på förfrågan och mot avgift), Sat-Tv, kassafack, internetanslutning och ugn. Micro är på förfrågan och tvättmöjlighet finns på plats.

Läs om lägenheterna på Agriturismo La Fonte di Montebuono

Dölj texten
 
 
search map