Hotell i Passignano sul Trasimeno i Umbrien

Villa Paradiso Village

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta trivsamma hotell ligger i utkanten av staden, men med promenadavstånd till centrum och sjön. Här finns bekvämligheter som trädgård, utomhuspool, bar, restaurang och parkering.

Du kan promenera in till stan

Hotellet har som sagt ett lugnt läge, strax i utkanten av Passignano sul Trasimeno. Även om du har restaurang på hotellet så kan det vara skönt att kunna variera sig och prova på någon annans kök. Från Villa Paradiso Village har du ca 900 meter in till stadens centrum men du når början på Viale Roma där den första restaurangen börjar endast 600 meter bort. Sedan dyker fler barer, cafeer och restauranger upp, liksom bank, mataffär och en del småbutiker. Har du inte med egen cykel kan du hyra en på förfrågan.

Läs mer om Villa Paradiso Village

En lummig trädgård och skön pool

Du kommer säkert att fylla dina dagar med härliga utflykter, vilket inte är konstigt då Umbrien är en region som verkligen har mycket att erbjuda. Men ibland kan det vara skönt att bara slappa. Detta kan du göra i hotellets trädgård eller intill poolkanten, där solstolar och parasoll finns utplacerade. När det blivit dags för något gott att dricka kan du bege dig till baren och slå dig ner på terrassen med din goda dryck. I högsäsong spelas det pianomusik i baren tre gånger i veckan och på kvällarna. Till barnen ordnar man juniorklubb för barn (juni-aug) mellan 4-12 år och mellan 13-17 år.

Du bor i Umbrien men även nära Toscana

Det bästa med ett läge som detta är möjligheten att upptäcka två av landets mest älskade regioner, Umbrien och Toscana. Du får inte missa en runda bort till kyssarnas stad Perugia, som ligger en halvtimme bort (29 km). Så även vackra Assisi, Spello och Spoleto. Pittoreska och sagolika Gubbio, som är ett måste, ligger ca 78 km bort. Detta är bara ett litet axplock av allt som regionen har att bjuda på. Och eftersom du bor vid Trasimenosjön passa på att ta ett varv runt sjön och stanna till för en god lunch, smarrig glass eller något gott att dricka.

Till den toskanska gränsen tar det endast ca 15 minuter, med bil och i Toscana väntar dig städer som Cortona (där filmen 'Under Toscanas Sol' spelades in), Florens med en av världens mest kända broar Ponte Vecchio, vackra Siena med Piazza del Campo, charmiga Pienza med sin fina utsikt, historiska Montepulciano m.m.

Rum för upp till 4 personer

Alla 140 rummen ligger i huvudbyggnaden. De kan ta upp till 4 personer. Faciliteterna är aircondition, TV, minibar och kassafack.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Vannucci

Cittá della Pieve, Umbrien

Tenuta Lupinari

Bucine, Toscana

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map