Villa i Paciano i Umbrien

Villa Casaglia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna härliga gamla gård ligger strax utanför den lilla landsbyn Paciano (dock inte mindre än att det finns ett par matställe och inköpsmöjligheter) omgiven av skönt landskap till alla sidor. Grannar finns det inte då den närmaste bor ca. 150 meter bort så ni kan njuta av privatlivet under semestern.

Smakfulla omgivningar

Gården stod i förfall då ägarna började renovera den 1998, och då de aldrig blev helt färdiga (ladan stod fortfarande orörd) är resultatet imponerande. Den har blivit till en smakfull och riktigt fin villa! I grunden bidrar det faktum att ladan och den gamla brödugnen som nu ofta används av gästerna till att laga pizza i, står i rustik kontrast till ställets charm.

Läs mer om Villa Casaglia

Goda faciliteter

Villa Casaglia är uppdelad i två lägenheter som uthyres tillsammans. Det finns en 12 x 6 meter stor pool (150 cm djup), grill, den nämnda brödugnen och naturligtvis trädgårdmöbler så man kan äta ute i det fria. I det lilla annexet sidan om poolen finns det tvättmaskin, torktumlare och torkställ.

Villa Casaglia med 12 sovplatser:
- På första våningen finner man ett stort uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, öppenspis och sat-TV, separat kök (4 kokplattor, miniugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum (ett med dusch och ett med badkar - båda med toalett).
- På andra våningen finns det ett stort uppehållsrum med öppenspis och sat-TV, separat kök (4 kokplattor, miniugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum (ett med dusch och ett med badkar - båda med toalett).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Aba

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Susanna

Castiglione del Lago, Umbrien

Rekommendationer till dig

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago

search map