Agriturismo i Paciano i Umbrien

Casa Torrione

 
Casa Torrione är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Torrione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Paciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I utkanten av den stämningsfulla lilla medeltidsstaden Pacione ligger Casa Torrione, vars ursprung går tillbaka till 1600-talet. Det är ingen stor stad men stor nog att erbjuda matställen och enklare inköpsmöjligheter. Det är ett skönt outforskat hörn av det gröna Umbrien.

Gammal bondgård

Det var ursprungligen en bondgård, och är faktiskt den äldsta fortfarande existerande i staden, och den har sitt namn från det karaktäristiska tornet, som sticker upp från byggnaden. Idag är huset inrett till två mycket rymliga och bekväma lägenheter, som är fulla av vackra detaljer, antika möbler och god smak.

Läs mer om Casa Torrione

Välutrustade lägenheter

Det ska särskilt framhävas, att köken är ovanligt välutrustade med husgeråd och mycket praktiskt inredda, liksom borden och stolarna i trädgården är i metal, trä och marmor, ingen billig plast här inte! Båda lägenheterna har egen trädgård med bord och stolar, men de delar på den 11 x 6 meter stora poolen.

Lägenheterna på Casa Torrione

Fyrarumslägenhet Bosco med 6 sovplatser

Lägenheten ligger på två våningar med ingång på första våning, där hittar du uppehållsrumment med sat-tv och separat kök med öppen spis (som kan användas som "innegrill"), fyra gasplattor, miniugn, kylskåp och diskmaskin. På andra våning är det tre sovrum med två sovplatser (två enkelsängar i varje, som kan skjuvas ihop till en dubbelsäng) och två badrum. Från köket är det direkt utgång till trädgården.

Fyrarumslägenhet Giardino med 6 sovplatser

Lägenheten ligger på flera våningar med ingång på första våning, där du hittar uppehållsrummet med sat-tv och separat kök med öppen spis (som kan användas som "innegrill"), fyra gasplattor, miniugn, kylskåp och diskmaskin. Sovrum med två sovplatser (två enkelsängar i varje, som kan skjuvas ihop till en dubbelsäng) och badrum med dusch och toalett. På andra våning är det två sovrum med två sovplatser (två enkelsängar i varje, som kan skjuvas ihop till en dubbelsäng) och ett badrum.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Appartamento San'Ippolito

Asciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Santomanno

Acquasparta, Umbrien

Agriturismo Marano

Gubbio, Umbrien

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map