Agriturismo i Orvieto i Umbrien

Torre dei Melograni

 
Torre dei Melograni är inte tillgänglig i dagsläget
Torre dei Melograni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Orvieto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I det outforskade Umbrien, endast 110 km från Rom och 140 km från Florens kan du bo i din egen topp-moderna lägenhet i de (delvis) ursprugliga längorna till ett Medeltida vakttorn från 1492. Bostäderna har fått namn efter de gamla, karaktäristiska granatäpplen som växer på ägorna. De charmerande gamla byggnaderna har renoverats med respekt för det orginala men med moderna inslag och ger därför en god komfort för semestern.

Torre dei Melograni ligger endast 15 km från Oriveto som är känt för sitt friska vita vin där man finner både mat och inköpsmöjligheter samt många andra intressanta utflyktsmål. För gemensamt användande så finns det förutom en pool på 14 m² med utsikt över dalen, en stor terrass och gemensam tvättmaskin. Den danska värdfamiljen hålller ibland några dagars semester i deras privata del av Granatäppletornet och man ska därför räkna med att dela poolen med dem under dessa begränsade perioder.

Läs mer om Torre dei Melograni

På området finner man dessutom olivlundar, nötplantage, vinmarker samt sten och bronsskulpturer gjorda av den danska konstnären Louis Rosen Schmidt, som använt detta som sin fristad tidigare. Hans arbete har även satt sin prägel på lägenheterna.

Lägenhet A1 enplan:
- Lägenhet på ca 200 m² som ligger på ett plan och består av uppehållsrum med bibliotek, vedspis, flatscreen-tv med satellitkanaler, DVD och HIFI, matavdelning, Wi-Fi, fullt utrustat kök med 4 kokplattor, gasugn, kyl/frys, diskmaskin, sovrum med dubbelsäng med tillhörande badrum med badkar och stor duschkabin, mindre sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum med toalett och duschkabin (detta rum har ett litet fönster, som dock bara är tillfördel under sommarhalvåret). Sängarna har som lite extra sommar och vintermadrasser, så som vi känner igen dem från de nordiska länderna. Utanför ingången finns ett uteområde med trädgårdsmöbler var man kan sitta och njuta under de ljumma sommarkvällarna.

Lägenhet A2 flera plan:
- Lägenhet på ca 200 m² som ligger på två plan och består av två uppehållsrum med flatscreen-tv med satellitkanaler, DVD, Wi-Fi och HIFI, vedspis, kök, var man förnimmer ställets historia, har 4 kokplattor, ugn, diskmaskin, kyl/frys samt en stor eldstad,stort sovrum med dubbelsäng, badrum med badkar samt loft med två enkelsängar och tillhörande badrum med toalett och dusch. Det är möjligt med två extra sängar i uppehållsrummet eller i rummet. Sängarna har som lite extra plus sommar och vintermadrasser, så som vi känner igen dem från de nordiska länderna. Utanför ingången finns ett uteområde med trädgårdsmöbler var man kan sitta och njuta under de ljumma sommarkvällarna.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map