Villa i Orvieto i Umbrien

Casa Bassa

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Bassa ligger 5 minuters bilväg (6 km) från stämningsfulla Orvieto, den medeltida staden byggd av tuffsten. Närmaste inköpsmöjligheter ligger endast 3 km från stället.

Stor trädgård

Landskapets starka färger och husets tuffstensfasad gör villan till ett avslappnande boende. Huset ligger på toppen av en kulle och utsikten sträcker sig från de höga kulltopparna till vinmarker, olivplantager och kornmarker. Huset är omgivet av en stor trädgård rik på blommor och utrustad med trädgårdsmöbler samt pool (4 x 8 meter) som gör vistelsen här ännu bekvämare.

Läs mer om Casa Bassa

Villa med 10 sovplatser:
- är på ca. 220 m² och inredd med möbler i klassisk stil. Villan är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin samt självständig värmeanläggning. Huset ligger på två plan med uppehållsrum med kokvrå på första våningen, dovrum med dubbelsäng och badrum med dusch som är handikappanpassat. Bostadsytan på andra våningen, vartill man kommer genom en utomhustrappa som slutar i en loggia med vacker utsikt, består av uppehållsrum med stor öppen spis, kök, två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch eller badkar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Aba

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Marty

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Torre di Cesare

Maiori, Kampanien

Villa Subretia

Montefalco, Umbrien

Populärt i Umbrien

search map