Villa i Orvieto i Umbrien

Casa Bassa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Bassa ligger 5 minuters bilväg (6 km) från stämningsfulla Orvieto, den medeltida staden byggd av tuffsten. Närmaste inköpsmöjligheter ligger endast 3 km från stället.

Stor härlig trädgård

Landskapets starka färger och husets fasad i tuffsten gör villan till ett avslappnande boende. Huset ligger på toppen av en kulle och utsikten sträcker sig från de höga kullarna till vinmarker, olivplantager och kornmarker. Huset är omgivet av en stor trädgård rik på blommor och utrustad med trädgårdsmöbler samt pool (4 x 8 meter) som gör vistelsen här ännu bekvämare. Denna är i funktion mellan 16/5-30/9 beroende på väder och vind.

Läs mer om Casa Bassa

Villa med privat pool
Villan, på ca 180 m², är utrustad med bl.a. diskmaskin, mikro, Sat-TV, kaffekokare, wi-fi (max 1 GB per dag), hårtork, tvättmaskin samt självständig värmeanläggning.

Huset ligger på två plan och du har tillgång till det övre planet som nås via en extern trappa som slutar i en loggia med vacker utsikt. Här har du vardagsrum med en stor öppen spis, kök/matrum, två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar samt två badrum varav ett med badkar och ett med dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map