Villa i Orvieto i Umbrien

Casa Bassa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Bassa ligger 5 minuters bilväg (6 km) från stämningsfulla Orvieto, den medeltida staden byggd av tuffsten. Närmaste inköpsmöjligheter ligger endast 3 km från stället.

Stor härlig trädgård

Landskapets starka färger och husets fasad i tuffsten gör villan till ett avslappnande boende. Huset ligger på toppen av en kulle och utsikten sträcker sig från de höga kullarna till vinmarker, olivplantager och kornmarker. Huset är omgivet av en stor trädgård rik på blommor och utrustad med trädgårdsmöbler samt pool (4 x 8 meter) som gör vistelsen här ännu bekvämare. Denna är i funktion mellan 16/5-30/9 beroende på väder och vind.

Läs mer om Casa Bassa

Villa med privat pool
Villan, på ca 180 m², är utrustad med bl.a. diskmaskin, mikro, Sat-TV, kaffekokare, wi-fi (max 1 GB per dag), hårtork, tvättmaskin samt självständig värmeanläggning.

Huset ligger på två plan och du har tillgång till det övre planet som nås via en extern trappa som slutar i en loggia med vacker utsikt. Här har du vardagsrum med en stor öppen spis, kök/matrum, två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar samt två badrum varav ett med badkar och ett med dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Casa Bassa

Läs personliga omdömen av Casa Bassa som ligger i Umbrien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Bassa. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Casa Bassa

Bedömning av Casa Bassa

Läs mer

Härligt semesterhus med vinmarker i trädgården - gott om plats inne och ute

Härlig pärla i lugna och vackra omgivningar - bra rum, härligt kök, fin pool - allt fungerade - supertrevlig ägare som diskret skötte omgivningarna och poolen varje morgon, så att allt var redo för en ny dag - fantastiskt!
Det framgår av hemsidan att det inte finns wifi, men det fanns en liten uppkoppling varje dag - till stor glädje för den yngre delen av sällskapet.

Läs mer

Fantastisk semesterupplevelse

Läs mer

Ann-Marie och sällskap från Upplands Väsby i Sverige bodde på Casa Bassa i Orvieto från den 27. september till den 4. oktober 2008.

Orvieto var en mycket intressant stad att besöka, och det finns många andra trevliga och vackra utflyktsmål i området ex. Bolsanosjön, Spoleto, Asissi. Huset var rymligt och välutrustat. Vi trivdes mycket bra. Vi trodde att husnyckeln skulle hämtas på ett annat ställe än vid Casa Bassa, så det är viktigt att ringa innan man kommer fram. Att hitta till huset var inte så lätt. Men vi fick hjälp av en vänlig familj i Sferacavallo. Det borde finnas en skylt nere vid huvudvägen, där det står Casa Bassa och vägnumret (18).
Vi är nöjda med In-Italia och har redan rekommenderat er till vänner och bekanta.Läs mer

Bedömning av Casa Bassa

Läs mer

Bedömning av Casa Bassa

Läs mer
 
search map