Semesterbostäder & hotell i Montone

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är en utpräglad medeltida by med slingrande små gator, pittoreska byggnader och - då den ligger på en kulle - en fin utsikt över det omgivande landskapet. Här finns självklart också ett par goda restauranger och trevliga caféer.

Med sin placering i norra Umbrien, är Montane en perfekt utgångspunkt för utflykter till den sydöstra delen av Toscana, där du hittar spännande byar som Anghiari, Sansepolcro och naturligtvis den av turister så besynnerligt översedda staden Arezzo.

Karta över Montone

Klicka på kartan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Handplockade semesterbostäder och hotell

Vill du gärna bo bortom massturismen, på en plats där du kan få uppleva det äkta Italien, är Montone ett bra val. I den charmiga staden har vi valt ut de hotell, semesterlägenheter och villor som vi anser ger dig de bästa förutsättningarna för en vällyckad semeter i Italien.

Använd vår sökmotor överst här på sidan, för att snabbt få en överblick över lediga semesterbostäder i och runt staden. Har du behov av hjälp, eller har frågor om de olika möjligheterna i Montoe, är du varmt välkommen att kontakta oss genom att ringa eller maila. Vi hjäloer dig gärna med att sätta sammans den perfekta semestern i Italiens gröna hjärta.

Läs mer om Montone

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map