Agriturismo i Monteleone di Orvieto i Umbrien

Borgo Santa Maria

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta pittoreska gamla lantställe ligger på gränsen till Toscana (t.ex. endast 30 km från vinstaden Montepulciano). På stället finns tio fint inredda lägenheter som alla har egen uteplats med trädgårdsmöbler samt utsikt över landskapet.

Flera möjligheter till aktiviteter

Du har alla chanser till en aktiv semester på Borgo Santa Maria. Det finns en liten fotbollsplan, en volleyboll plan, petanque (boule), en liten damm samt en stor pool (15 x 7 m med avdelning för barn med endast 20 cm djup). I övrigt kan vi nämna olika spel för både barn och vuxna, mountainbikes, parkering och gemensamt tvätteri. På gården kan du även köpa lokala produkter där vin, olivolja grönsaker utmärker sig samt wi-fi som har bäst förbindelse utomhus.

Närmaste landsby

I den lilla landsbyn Santa Maria som ligger 900 meter bort finns det en restaurang och inköpsmöjligheter medan närmaste tågstation ligger 4 km borrt i staden Fabro. 450 meter från gården går järnvägen och allt som vindens riktning varierar kan man att höra tågen när de passerar. Det finns möjlighet till trevliga vandringsturer på de utmärkta stigarna i området.

Läs om l√§genheterna på Borgo Santa Maria

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

La Macina di Bettona

Bettona, Umbrien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Santomanno

Acquasparta, Umbrien

Villa Subretia

Montefalco, Umbrien

Agriturismo Pugnano Alto

Lisciano Niccone, Umbrien

search map