Omdömen från Podere le Olle

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere le Olle

Läs personliga omdömen av Podere le Olle som ligger i Umbrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere le Olle. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt fridfullt

Fint ställe med mycket gästvänliga värdar, ligger mycket vackert i naturen. Härligt med en stor trädgård, frid och idyll. Fint att man inte själv måste komma ihåg att köpa dryckesvaror, för där fanns vin etc. Man kunde själv bara ta, skriva upp på en lapp och betala vid avresa. Hade gärna sett att man kunnat äta middag på stället, som vi definitivt kan rekommendera till andra.

Rekommendationer till andra gäster

Bra restaurang 2 km efter den lilla staden. Marknad om söndagen i närmaste stad.
Fabio

Podere le Olle
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere le Olle
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Ett perfekt ställe om ni behöver komma bort från allt och bara koppla av.
Supertrevligt värdpar, enormt serviceminded och tillmötesgående. Vi hade ett stort bra rum med fint badrum. Rent, fint och i ordning. Frukosten var också bra - vi kunde välja varje morgon vad vi ville äta - allt ifrån frukt, yoghurt, crepes, bröd, ost, juice, kaffe osv.
Mycket lugnt område och vacker utsikt och natur.
Kan verkligen rekommenderas :-) !

Podere le Olle
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Podere le Olle
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Maria och Stefan från Frösön i Sverige bodde på Podere le Olle i Montegabbione från den 4. till den 5. maj 2013. Innan dess hade de bott på La Pieve di Pomaia i Pomaia.

Resan gick jättebra!

Montegabbione var ju fantastiskt !!! Måste nog åka tillbaka dit och gå en matlagningskurs!

Pomaia kände vi ju till så det visste vi ju att det var bra. Kul när dom kände igen oss.

Skickar gärna lite bilder och berättelse när vi har lite mer tid. Ville bara tala om att vi är jätte nöjda med både er och resmålen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Linda og hendes mand fra Holte boede på Podere le Olle i Montegabbione

Vi var mycket nöjda med vår vistelse på Podere le Olle. Vi var särskilt imponerade av vårt värdpar fina balans mellan å ena sidan att vara tillmötesgående och genuint intresserad av deras gästerna välbefinnande och å andra sidan att hålla en professionell distans. Andra plussidan vill vi nämna lördag middag, där vår värdinna skapade en lämplig formel och (något) högtidlig atmosfär. Förutom middag på den plats som vi åt flera gånger i restaurangen på närliggande agristurismo Gattogiallo serverar god traditionell mat med kocken personliga tvist. Slutligen var det en stor fördel för oss att värdinnan talar flytande engelska

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bjørn og Birgitte fra Skovlunde boede på Agriturismo El Giardì i Marone

Resan till Italien gick över all förväntan. Första stoppet var i Marone vid Lago D'Iseo. Vyn från hotellet var supergod med sjö och berg i bakgrunden. Vi åt det båda dagarna på kvällen och maten var god och billig. Drycker inkluderades i middagspriset. Det var en bra och avslappnad atmosfär som vi har haft. Vägen ner till hotellet var mycket smal och brant, men du vant sig det.
Efter två dagar åkte vi till Umbrien, där vi stannade en natt på Podere le Olle. Fann det efter en enhet i en olivlund, vilket inte var planerat. Platsen var bra, och hostess var nådig, men atmosfären inte lever upp till våra förväntningar. Kanske var det inte italienska tillräckligt. Handdukar från IKEA (mycket grovt) och vitt trä trädgårdsmöbler. Vi kom på en lördag, och åt middag där. Fin utsikt. Frukost O.K.
Hoppa till Abruzzo och Santo Spirito. Kørselsvejlednigen den sista biten från staden Faso Ocre var utan värde. Vägen blockerades genom staden, och målet var om 5 km bort. Ingen skiva eller omväg. Vi frågade en dam i stan, men det fanns ingen hjälp. efter ungefär en timme, fann vi klostret. Stängda dörrar. Det fanns dock en liten smidesjärn grind med en intercom. Inom det var en lugn och ro, vilket naturligtvis tillhör ett kloster för. Värdarna var mycket trevlig och hjälpsam. Eftersom vi inte kunde äta det på kvällen, uppdrag de ett bord på en restaurang i närheten. Nästa dag vi åt på klostret på en balkong högt upp, med utsikt över bergen. Vacker människa och riktigt bra mat. En erfarenhet som vi kommer att minnas. Vi var de enda som levde på Santo Spirito, men det kändes inte ensam. Rummet var stora och spektakulära vyer. Nationalparken Gran Sasso är stort och imponerande. Höga berg och orörd natur.
Resan fortsätter till Apulien. Nära Noci vi stannade på Abate Masseria i en Trullo. Det var en härlig plats, och värdarna mycket välkomnande. vi stannade
i fyra dagar och hade sett en hel del. Castel grotta, Matera med grotta stad Sassi, Trullibyen Alberobello och den vita grekiska staden Ostuni. mycket spännande
och utländska. Cave staden Sassi gjorde ett stort intryck och står som en av höjdpunkterna. Trullibyen var också mycket speciell och kan inte jämföras med andra städer.
Resan är inte över, så vi kör genom Basilicata (mycket trevlig landskap med stora fält och branta stigningar på vägarna) till Salerno och längs kustvägen
(En bit av en mardröm på en lördag eftermiddag) till strax utanför Amalfi, Hotel La Perla. På kvällen åt vi högt upp i byn Conca. Hotellet ordnade gratis transfer till och från restaurangen. Det var en underbar utsikt och maten var god och billig. Hotellet var bra, även om vi bara hade en delvis havsutsikt. Å andra sidan fanns det en stor terrass på hotellet där vi fick sitta på sena eftermiddagen med ett glas vitt vin. Amalfikusten är en lång och slingrande sträcka av små vikar och naturligtvis det blå havet. Utsikten är mest hisnande från bergen. Ravello är en härlig stad och Villa Cimbrone är något speciellt. Parken är lite som en saga med små överraskningar, som skulpturen Eva i grottan och stigar i verksamhetsnivåer. Infinity terrass med underbar utsikt slår nästan allt. Vi åt på hotellet Villa Cimbrone och fick 10% av räkningen mot uppvisande av tillträde till trädgården. Sval plats, bra vyer och naturligtvis bra service. Rekommenderas. Våra andra utflykter gick till Positano, Pompei och Vesus, men resan till Paestum överträffar de andra. Templen imponerad och museet med lock målade kistan.
Efter fem underbara dagar går resan till Østtoscana. I Tre Baroni i Poppi. En härlig liten plats i de skogsklädda bergen. Rummet var bra med en fransk balkong och utsikt till byn. Restaurangen var dyr men god mat. Vi hade två dagar att turnera, och en användes i Florens. Uffizierna och Santa Croce
vi saknade efter ett tidigare besök. En bra dag. Häromdagen var det en fråga Eremitklosteret i Camaldoli. Mycket intressant. Eftersom vi var de enda utlänningarna, fick vi solo turer på engelska.
La Verna var nästa mål. Efter en bergig rida vi nått. Det är en vallfartsort som Assisi. Många människor, munkar och den vackra blå-altartavlor av Robbia. De är typiska för denna del av Toscana. Vi såg dem i eremitklostret och katedralen i Arezzo. Arezzo är en stad med mycket charm och liv. I centrum av staden finns en mycket sluttande torg och en vacker pelargång. I domkyrkan
vi såg den sista delen av ett bröllop. En grupp spelar män klädda i medeltida dräkter spelade sedan en fanfar med trummor och trumpeter. Det var som en lek från den gamla goda tiden, och passar perfekt in i omgivningen. Livlig och färgstark. Ett bra slut på en dag full av nya intryck. Vi åt på en bra osteria i staden.
Följande dag reste vi till Genua, där vi stannade över natten. Den gamla staden med sina smala gränder är värt ett besök. Kanske kommer vi igen. Resan från Italien slutade dagen efter i Alessandria, där vi tog bilen tåget till Berlin.
Vi har varit mycket nöjda med boende, vi har levt, och tycker att det är ett bra sätt att resa runt om i landet. Varje region har något att erbjuda. Olika landskap, attraktioner, men ett gemensamt drag är den goda maten. Det har varit en spännande resa med massor av erfarenheter och ett möte med de alltid vänliga italienarna. (Kanske vi har haft tur, men jag tror inte det).
Din utflykt programmet har varit till stor hjälp och används i stor utsträckning och annan reseinformation

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lovisa och Niclas från Stockholm i Sverige bodde på Podere le Olle i Montegabbione från den 10. till den 14. oktober 2011.

Våra dagar här var inget annat än total avkoppling. Hela gården med omgivningen och olivträd är otroligt vacker. Vi fick en lantlig känsla av alla får som traskade omkring tillsammans med hunden. Mitt i centrum står ett stort praktigt valnötsträd. Även om Marina gav oss ett flertal tips på restauranger i närheten, var det svårt att hitta något bra ställe och det fanns inget på gångavstånd. Det vet inte heller möjligt att få någon lunch men vi fick gärna låna det stora köket när vi ville. När vi var där fanns det inga andra gäster så vi fick välja vilket rum vi villa ha. Det fanns också ett gemensamt rum i huset där man kunde ligga och slappa vid dåligt väder. Vi kände oss varmt välkomna av ägarna och de frågade hela tiden om allt var bra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Castello di Fonterutoli

Castellina in Chianti, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

Villa Paradiso Village

Passignano sul Trasimeno

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago

search map