Agriturismo i Montegabbione i Umbrien

Podere le Olle

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Barn är inte välkomna på Podere le Olle, så är det sagt! Du ska nämligen vara minst 11 år gammal för att få lov till att bo på denna enastående pärla av gamla bondgårdar.

Respekt för det ursprungliga

Det är sällan skådat ett så genomgående välskött och pittoreskt ställe där man med perfektion har förstått att hålla balansen mellan respekt för det gamla och moderniseringen samtidigt med att resultatet framstår genomgående perfekt. Det mesta andas lugn och ro på gården som ligger mitt i det vackert böljande och varierande landskapet omgivet av olivträd vars frukter man varje år pressar och framställs till en praktfull ekologisk olivolja.

Läs mer om Podere le Olle

Ekologiska principer

Gården drivs för övrigt också på alla område efter ekologiska principer. De frivilligt barnlösa unga ägarna förbereder varje morgon en välsmakande frukost för gästerna och det är också möjligt att få en lättare lunch med charchuterier, ost och grönsaker från köksträdgården. Om lördagar kan man även äta middag på gården.

Smakfulla rum

Podere le Olle är något helt för sig själv för i de smakfulla rummen finner man varje TV, aircondition eller internet. Efter ett besök på gården förstår man det bra då denna "oas" har inte behov för den slags störande element, tvärtom man mår bra utan.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Castello di Fonterutoli

Castellina in Chianti, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago

search map