Omdömen från Villa Subretia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Subretia

Läs personliga omdömen av Villa Subretia som ligger i Umbrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Subretia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Superhärligt

Ett lugnt och skönt ställe, härlig pool. Nära till lilla byn San Luca med en restaurang och i Juli musikfestival. Bil är ett måste. Trevliga värdar bra rum med italiensk känsla. Fantastisk vingård.

Montefalco som semester-destination

Montefalco, Spello och Spoleto är tre pärlor ??

Villa Subretia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Subretia
Tvårumslägenhet La Conchiglia med 2 + 1 sovplatser (andra våning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härligt ställe med vacker utsikt

Subretia är ett härligt ställe med rar personal. Poolen ligger på första rad till en vacker utsikt över vinfält, backar och berg - det är lätt att spendera tummar på att njuta av solen och titta ut över horisonten.

Stället skulle behöva en ordentlig aircondition, då det blir väldigt varmt på natten. Därutöver ligger några av rummen precis vid en mindre väg, som är milt trafikerad - dock låter det mycket när man försöker att sova.

Allt i allt, en härlig upplevelse, men plats för mindre förbättringar.

Montefalco som semester-destination

Montefalco är en otroligt fin liten italiensk stad. Där finner man restauranger, apotek och andra nödvändigheter. Men det händer inte mycket mer än så.
Staden ligger på en backe, innanför stadsmuren, vilket kan vara besvärligt för äldre eller de som har svårt att röra sig på ett eller annat vis.

Villa Subretia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Wifi-täckningen beror mycket på hur nära man är receptionen.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Subretia

Här kan du verkligen få energi igen när du är på semester här på Villa Subretia. Vi har varit här flera gånger, och det har tyvärr förekommit en del personalomsättning, så nu servicenivån sjönk lite, och det rör tyvärr mycket med städning av lägenheterna.

Montefalco som semester-destination

Om du vill leta efter bra restauranger, så finns det:
La Mangiatoia ligger i Bruna, La Grotta Rossa ligger mellan San Luca och Montefalco . Det finns ligeldes några bra ställen i Trevi och Le Alcymiste på torget i Montefalco .

Villa Subretia
Rent och fint

Det var snuskig på golvet i lägenheten
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Subretia
Tvårumslägenhet La Casetta med 2 + 1 sovplatser (andra våning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Tidigare fanns Internet täckning i lägenheten, nu måste du sitta i receptionen att få tillgång
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Verkar lite smutsig, men vi var där för sent på säsongen
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert läge

Lägenheten vi hade beställt vi inte var nöjda med, så vi uppgraderade till en bättre. Den nya lägenheten var med fantastisk utsikt över berg och olivlundar.
Poolområdet var lite slitet - och det var för få solstolar.

Ägarna till Villa Subretia producerar umbriska toppviner , inklusive Sangratino den Falco. En provsmakning är att tillråda på plats.
Baserat på Subretria gick vi en vandring i det omgivande området. Det finns bland annat. några mycket fina promenader börjar i Trevi.

Frukosten var för italienska förhållanden bra. Det fanns flera dagar både ost och ägg.

Mycket vänlig personal på plats.

Montefalco som semester-destination

I närheten av Montefalco producerade en av Italiens främsta viner: Sagratino Montefalco . Vinet säljs nu, dock måste lagras några år. Det är kraftigt.
Det finns flera bra restauranger i Montefalco .
Möjlighet till utflykter till Assissi och Spoleto. Trevi är mycket nära. Här finns flera bra vandringsleder.

Villa Subretia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Subretia
Tvårumslägenhet Il Cosmo med 2 + 1 sovplatser (första våning)

Vi uppgraderade till större lägenhet som var mycket fin
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart boende på Villa Subretia

Vi hade en trevlig semester, bo på Villa Subretia var ok, trevlig och välkomnande personal, alltid hjälpsamma och engagerande.
Men ett stort minus, för lite solstolar för så många människor och för lite tillsyn av besökandes uppförande vid poolen, det var omkring 10 engelsman som var extremt högljuda och tog otroligt mycket av och i poolen

Montefalco som semester-destination

Om det är shopping du söker så är detta inte platsen

Villa Subretia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Subretia
Tvårumslägenhet La Casetta med 2 + 1 sovplatser (andra våning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Avslappnad lantlig idyll centralt i Umbrien

Personalen är super trevlig och hjälpsam - lägenheterna ok - frukost bra -läget för utflykter i Umbrien med bil är mycket centralt

Montefalco som semester-destination

Vi var eniga om att det var den bästa byn vi besökt i Umbrien

Villa Subretia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Subretia
Tvårumslägenhet Il Pavone med 2 + 2 sovplatser (andra våning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast tillgång när vi satt i receptionen
Pool (eventuellt säsongsöppen)

För få solstolar till så många gäster
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt, om man själv vill laga mat.

Vi ankom tidigare på dagen än väntat, men fick lägenheten med det samma. Mycket vackert inredd och fina faciliteter, vi saknade lite utrustning i köket men fick låna från de andra lägenheterna som inte var bokade. Rar personal - härlig pool, vacker utsikt och mycket lugnt. Vi bodde där mer eller mindre helt själv, vilket verkligen passade oss bra. Det fanns möjlighet att använda sig av alla terrasser och ta med sin egen mat med sig ut i trädgården. Fina små städer i närheten speciellt Montefalco är värt ett besök.

Rekommendationer till andra gäster

Kolla upp när supermercaton i närheten har öppet - vi fick köra långt första dagen.

Villa Subretia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Subretia
Tvårumslägenhet La Conchiglia med 2 + 1 sovplatser (andra våning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerar endast i receptionen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt avslappnande semesterställe

Vi bodde två vuxna och två barn (8 och 15 år) i en lägenhet i Villa Subretia i en vecka. Superhärligt ställe, där man växlar ner och kommer ner helt i ro. Stället ligger i en liten landsort (Fabbri), så det krävs bil för att ta sig runt, på själva stället är där inte så mycket att göra förutom att slappna av runt poolen.
Gästfriheten är i topp, och det serveras frukost som är bra!

Rekommendationer till andra gäster

Besök de närliggande städerna (Montefalco, Trevi, Spoleto) och den "döende staden" som är en upplevelse.

Villa Subretia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Subretia
Tvårumslägenhet L'Abbondanza med 2 + 2 sovplatser (andra våning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Toppenställe!

Ett välplacerat fint boende med vänlig personal, härlig pool och god frukost. Nära till Montefalco, Trevi, Assisi.

Villa Subretia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Subretia
Fyrrumslägenhet Casa del Fattore A med 5 sovplatser (första våning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Superställe

Våra bästa rekommendationer till vår vistelse på Villa Subretia. Här är verkligen lugn och ro och en avslappnande atmosfär. Otroligt vacker utsikt över dalen.

Värdsparet och de anställda är väldigt hjälpsamma och ger en superservice för att gästerna skall få en bra vistelse. Det finns ingen restaurang eller inköpsmöjligheter i stan - närmaste ställe är Montefalco, ca 10 min med bil.
Riktigt bra ställe för utflykter till alla små mysiga byar som ligger runtomkring, där man kommer tätt på lokalbefolkningen.
Nödvändigt att ha sin egen bil med. Ett besök på ställets vinproduktion kan rekommenderas, vilket värdsparet gärna arrangerar.
Köket är väldigt sparsamt utrustat.

Rekommendationer till andra gäster

Byn Spoleto rekommenderas - här kan Restorante Il Molino rekommenderas - ligger i Gågatan.

Villa Subretia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Subretia
Tvårumslägenhet Castel del Monte med 2 + 1 sovplatser (första våning)

Köksutrustningen är väldigt sparsam.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Dålig förbindelse på stället.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo

Alla Posta dei Donini

San Martino in Campo

search map