Agriturismo i Montefalco i Umbrien

Villa Subretia

 
Villa Subretia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Subretia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montefalco här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Subretia ligger i den lilla staden Fabbri i Montefalco kommun, där Umbriens bästa vin, det robusta rödvinet Sagrantino produceras.

Ståtlig villa

Den fina villan ligger sidan om den traditionella vinkällaren har blivit mycket konstnärligt inredd. Varje lägenhet har sin speciella inredning, möbler gjorda av lokala snickare med fantasimålade väggar som ger en mycket behaglig effekt; alltsamman i en harmonisk stil som passar in med byggnadens stil och material.

Läs mer om Villa Subretia

Utsikt, pool och vinproduktion

Vid en vistelse på Villa Subretia kan du se fram emot det vackra landskapet och fin utsikt till Trevi, den stora poolen med källvatten i mitten och vattenmassage vid sidorna samt barnpool. Dessutom ska vi inte glömma hjärtat på stället nämligen familjens vinproduktion och vinkällaren (Rocca di Fabbri) som ligger en bit bort från villan och där det finns möjlighet att provsmaka och köpa deras viner.

Nära till matställe

Under poolens solterrass ligger ett frukostcafé. På Villa Subretia finner man även recepetion och parkeringsplats. Närmaste restaurang ligger i Montefalco.

Speciella lägenheter

Lägenheterna är något för sig själv. De är alla utrustade med satellit-TV, förvaringsbox och spis med 4 kokplattor samt ugn (några har mikrovågsugn) och kylskåp. Lägenheterna på andra våningen har aircondition medan de på första våningen är välisolerade och svala. Det ska noteras att rökning ej är tillåtet inne i lägenheterna. OBS: Det finns inte barnsängar på Villa Subretia.

Lägenheterna på Villa Subretia

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map