Hotell i Monte Castello di Vibio i Umbrien

Hotel Relais Il Castello

 
Hotel Relais Il Castello är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Relais Il Castello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monte Castello di Vibio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Direkt när du stiger in genom porten möts du av vackra stenväggar och den historiska atmosfären är märkbar. Hotellets reception och bar hittar du i den vackra lobbyn. Här kan du beställa något gott att dricka såväl kaffe som en klassisk italiensk aperitivo. Du har även den rustika restaurangen, Il Melograno, på första våningen där det serveras vällagade rätter med Umbriska inslag och givetvis närproducerade råvaror som olivolja, salami och ostar. Här månar man om gästernas trivsel och om du har speciella önskemål som t ex vegetariska rätter, glutenfritt mm kan du i förväg informera personalen, så ska de försöka göra sitt bästa för att uppfylla dina önskningar.

Skön avkoppling både inne som ute

Hotel Relais Il Castello har ett litet Wellness med gym, bastu, jacuzzi, emotionell dusch mm. Här kan du koppla av och känner du för att lyxa till det kan du beställa olika behandlingar för både kropp och själ. En bit bort från hotellet, ca 70 m har du en liten trädgård med utomhuspoolen, ett par solsängar, parasoll, bord och stolar. Och givetvis en härlig vy över det gröna landskapet. När du ”tröttnat” på att koppla av i solen kan du upptäcka naturen runt dig. Området är nämligen perfekt för både hiking och trekking och det finns leder du kan följa.

Läs mer om Hotel Relais Il Castello

Landets minsta teater

Monte Castello di Vibia är en stillsam liten by med ett fantastiskt utgångsläge och passar dig ypperligt som vill upptäcka Umbriens vackra platser som Todi, Orvieto, Assisi, Deruta, Spoleto, Bevagna, Montefalco och många andra typiska byar i både Umbrien och Toscana.

Namnet på byn Monte Castello di Vibio härstammar från ”gens vibia”, en ädel romersk familj men byn fanns långt innan dess och det kan man se tydligt genom byns uppbyggnad med sina smala gator och torg. Precis så härligt charmigt man vill ha det när man befinner sig i Umbrien.

I Monte Castello di Vibio ligger Concordia Teatro, Italiens minsta teater och en av världens minsta. Teatern byggdes år 1808 av nio förmögna italienska familjer. Dekorationerna är gjorda av konstnären Luigi Agrett och teatern har, under årets lopp, olika uppsättningar och du kan även få guidad tur efter överenskommelse.

Rummen på Hotel Relais Il Castello

Dölj texten
 
 
search map