Semesterbostäder & hotell i Moiano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Från Moiano kan på några minuter i bil nå platser som Città della Pieve, Chiusi och Trasimenosjön, liksom kulturhistoriskt mycket intressanta städer som Assisi, Perugia, Orvieto, San Casciano dei Bagni, Montepulciano, Cortona, Pienza - och inte minst, Siena. Moiano har med andra ord ett riktigt bra läge för dig som önskar nya upplevelser varje dag på semestern. 

I staden, som har cirka 750 invånare, finns en liten supermarknad, bensinstation, post, slaktare, bagare, och ett par restauranger. I Città della Pieve, som ligger endast 8 km bort, finns dessutom ett brett urval av butiker, restauranger och barer - och här avhålls en marknad varje lördag.

Karta över Moiano 

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Umbrien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder och hotell i Moiano

Hon In-Italia underlättar vi för dig, som inte bara vill ha en plats att sova på under semestern. I vårt urval på flera hundra semesterbostäder och hotell i Italien, har vi således många autentiska, okända destinationer - som Moiano - där du har möjlighet att uppleva den italienska charmen och gästfriheten, som är så berömd.

Använd sökmotorn här ovan för att snabbt få en överblick över tillgängliga semesterbostäder i Moiano under din valda semesterperiod.

Läs mer om Moiano

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map