Semesterbostäder & hotell i Moiano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Från Moiano kan på några minuter i bil nå platser som Città della Pieve, Chiusi och Trasimenosjön, liksom kulturhistoriskt mycket intressanta städer som Assisi, Perugia, Orvieto, San Casciano dei Bagni, Montepulciano, Cortona, Pienza - och inte minst, Siena. Moiano har med andra ord ett riktigt bra läge för dig som önskar nya upplevelser varje dag på semestern. 

I staden, som har cirka 750 invånare, finns en liten supermarknad, bensinstation, post, slaktare, bagare, och ett par restauranger. I Città della Pieve, som ligger endast 8 km bort, finns dessutom ett brett urval av butiker, restauranger och barer - och här avhålls en marknad varje lördag.

Karta över Moiano 

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Umbrien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder och hotell i Moiano

Hon In-Italia underlättar vi för dig, som inte bara vill ha en plats att sova på under semestern. I vårt urval på flera hundra semesterbostäder och hotell i Italien, har vi således många autentiska, okända destinationer - som Moiano - där du har möjlighet att uppleva den italienska charmen och gästfriheten, som är så berömd.

Använd sökmotorn här ovan för att snabbt få en överblick över tillgängliga semesterbostäder i Moiano under din valda semesterperiod.

Läs mer om Moiano

Dölj texten
 
 
search map