Semesterbostad i Marsciano i Umbrien

La Cascina Resort

 
La Cascina Resort är inte tillgänglig i dagsläget
La Cascina Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marsciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta lilla boende erbjuder totalt sju lägenheter med möjlighet att hyra hela härligheten. Förutom lägenheterna finns här ett hus den s.k. tavernan med kök, TV och en hörna där du kan koppla av med en bok. Detta är platsen för dig som längtar efter en semester i lugnets tecken.

Lugnt, grönt och skönt

Trädgården är inte så stor, men runt ca 2000 m² och här finns en lekplats för de minsta gästerna samt en utomhuspool så att du kan ha möjlighet till att sola och bada.

Ett gemensamt tvätteri finns och skulle grillandan falla på kan du nyttja den gemensamma grillen. Runt omkring dig sträcker det gröna landskapet ut sig och allt är mycket fridfullt. De låga, trevliga husen, med ömsom sten och ömsom puts, integrerar fint med miljön och det är här du hittar lägenheterna.

Läs mer om La Cascina Resort

Du kan åka på upptäcksfärd

På La Cascina Resort har du en bra bas till att göra trevliga utflykter. Till Perugia har du endast ca 24 km, vilket är ganska bra eftersom det i Perugia finns allt mellan himmel och jord - och då pratar vi inte bara trevliga uteserveringar. Andra sevärda platser du inte bör missa är Spello, Spoleto, Gubbio, Assisi och Todi bara för att nämna något. Upp till Trasimenosjön tar det runt en halvtimme (28 km) och den toskanska gränsen når du inom en timmes bilväg.

Runt omkring i regionen finns även trevliga cantinor du kan besöka och du har en av dem ca 2 km bort och en annan ca 3 km. För att komma till en mataffär där du kan handla hem diverse gott är det ca 7 km och lägger du till ett par kilometer når du Marsciano som har stor mataffär, barer, restauranger, apotek, banker, tobaksaffär och en del småbutiker.

Rustik stil med charm

Det är lätt att trivas på La Cascina Resort. Även om både husen och inredning är rustik, så som det bör vara på landet, så är det ändå med en viss charm och elegans. Här pratar vi mycket sten och trämaterial, såväl ute som inne.

Till varje lägenhet hör en övertäckt veranda där du kan koppla av. Lägenheterna är utrustade med pentry där du har kokplattor, micro, kyl med frys. Utöver detta finns här TV och fri Wi-Fi, upp till 5 GB. Micro kan lånas på förfrågan och efter tillgänglighet.

Vi har två av lägenhetstyperna med möjlighet att på förfrågan hyra hela huset. Och tar du alla lägenheter får du tillgång till privat pool, 5 dubbelrum, 3 allrum med pentry, 3 badrum samt tavernan där du har kök m.m.

Lägenheterna på La Cascina Resort

Lägenhet m. 1 sovrum och terrass

Litet allrum med pentry (kyl med frys)och bäddsoffa, sovrum med 2 sovplatser, badrum med dusch. Övertäckt terrass. Ca 40 m²

Lägenhet m. 2 sovrum och terrass

Litet allrum med pentry (kyl med frys)och bäddsoffa, 2 sovrum med vardera 2 sovplatser, badrum med dusch. Övertäckt terrass. Ca 70 m²

Villa m. privat pool

Bokar du hela huset har du 5 sovrum och 2 bäddsoffor för totalt 10+4 personer. Gemensamt allrum med kök, privat pool och parkering.

Dölj texten
 
 
search map