Semesterbostäder & hotell i Marsciano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden nämns för första gången i de historiska källorna år 1004, men landsorten har troligen legat här betydligt längre än så. Den gamla stadskärnan är mycket välbevarad, och rik på trevliga, smala gator, som bjuder in till lugna promenader.

Stadens gelateria är känd i hela området för sin läckra, hemlagade glass - och den lockar besökare från när och fjärran. I staden finns utöver detta en handfull butiker, en välfylld matvarubutik och ett begränsat - men i förhållande till stadens storlek - urval av restauranger. På måndag morgon är det marknad. 

Karta över Marsciano

Klicka på kartan för att få en överblick över staden och området, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i denna del av Umbrien

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder i Marsciano

Om du vill uppleva det autentiska Italien, är Marsciano ett bra resmål. Vi har stor erfarenhet av att hitta de bästa hotellen, semesterlägenheterna och villorna i denna typ av charmiga medeltidsstäder, där du både får en semester i stämningsfulla omgivningar, och har en bra utgångspunkt för spännande utflykter. 

Använd sökmotorn här ovan för att hitta lediga semesterbostäder under din valda semesterperiod. Du kan läsa mer djupgående beskrivningar av de olika inkvarteringsmöjligheterna genom att klicka på var och en av semesterbostäderna. Har du frågor eller behov av hjälp med att hitta helt rätt typ av semesterboende till din semester i Umbrien, är du självklart varmt välkommen att ringa eller skriva till oss. Vi har stor kännedom om området, och kan guida dig till helt rätt destination i förhållande till dina önskningar. 

Läs mer om Marsciano

Dölj texten
 
 
search map