Omdömen från Agriturismo Pugnano Alto

 
Agriturismo Pugnano Alto är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Pugnano Alto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lisciano Niccone här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Pugnano Alto

Läs personliga omdömen av Agriturismo Pugnano Alto som ligger i Umbrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Pugnano Alto. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt ställe och härlig utsikt

Lisciano Niccone som semester-destination

Agriturismo Pugnano Alto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Pugnano Alto
Tvårumslägenheten Grano med 2 sovplatser

Fick en större lägenhet/uppgradering - där vi kunde se ut över dalen.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rofylld frid

Trevliga, stora, rena lägenheter – vackra omgivningar – och fin pool – det är något av det man hittar här. Vi njöt av en skön vecka på Pugnano Alto.

Rekommendationer till andra gäster

Det enda man ska vara medveten om är att det är långt till allt. Hit ska man bara åka om man längtar efter att ligga i en solstol med en god bok i härliga omgivningar. Det finns inga utflyktsmål runt hörnet – och området är mycket öde.

Agriturismo Pugnano Alto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Pugnano Alto
Trerumslägenheten Porcino med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester på Pugnano Alto

Vi hade en härligt vecka på Pugnano Alto, lägenhet Girasoli. Stället framstår som mycket snyggt och välskött och levde helt upp till våra förväntningar. Vi hade tre barn med, i åldrarna 7, 10 och 12 år, och de uppskattade poolen.
Ägarna kom dagligen förbi och såg till att allt var som det skulle, och att vi som bodde där hade vad vi behövde.

Rekommendationer till andra gäster

Vi kan varmt rekommendera restaurang Girasoli Di Sant'Andrea. Den ligger på väg mot Umbertide. Maten och servicen var fantastisk till mycket överkomliga priser.

Vi tog en tur till Cortona, en fin stad att uppleva.

Agriturismo Pugnano Alto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Pugnano Alto
Fyrarumslägenheten Girasole med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert läge, fin utsikt och lugna omgivningar

Ett jättefint ställe med fantastiskt utsikt ut över dalen. Fin lägenhet (Porcino) där vi uppskattade terrassen riktigt mycket. Där kunde vi äta och spela kort till sent på kvällen. Det fläktade härligt så att man kunde hålla ut i de nära 35 graderna. Fint och rent, bra pool, lugna omgivningar, gott om utrymme och ett bra stenhus som höll temperaturen nere om natten så att man kunde få god nattsömn i värmen. Jättebra service av rara ägare, som snabbt fixade skadan på parasollet och avsaknaden av varmvatten (även om de inte kunde mycket engelska :))

Rekommendationer till andra gäster

Bra avstånd till Cortona, som varmt kan rekommenderas med mysiga smala gator med spännande butiker. Arezzo kan också rekommenderas liksom en tripp till Trasinemosjön. Enda haken är att det är lite långt till inköpsmöjligheter. Handla i Touro alternativt Cortona. En halvtimmes körning därifrån. Köp bröd på bageriet i Mercatale 7 min bort. Härligt bröd, goda kakor och Tiramisu!

Agriturismo Pugnano Alto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Pugnano Alto
Trerumslägenheten Porcino med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint läge i lugna omgivningar

Renoverad gård ger ramarna för ett synnerligen vackert läge.
Mycket tillmötesgående uthyrare bidrog till att göra vistelsen extra behaglig.

Läget är bra som utgångspunkt för utflykter runt den vackra Trasimeno-sjön.

Agriturismo Pugnano Alto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Pugnano Alto
Tvårumslägenheten Grano med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Pugnano Alto

Mycket trevligt ställe med bra service, dock inte engelskkunniga.
Blev upp uppgraderade till en fyrarummare. Lägenhet med fin terrass och trädgård.
Ett mycket välskött ställe och rent och fint.
Absolut ett ställe man gärna återvänder till.

Agriturismo Pugnano Alto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Pugnano Alto
Tvårumslägenheten Grano med 2 sovplatser

Fick en fyrarummare. Trevlig lägenhet.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Utnyttjade vi inte, men såg fin ut.
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En riktigt positiv upplevelse

V startade dagen med att få uppgraderat vår lägenhet eftersom det inte var fullt - så vi, 2 personer, fick plötsligt en 4-rumslägenhet med fantastisk utsikt! Allt var rent och snyggt och välfungerande - kan varmt rekommenderas. Systern talade bra engelska och kom ofta för att kontrollera att allt fungerade som vi önskade. Det enda minuset var att det var mycket mygg i säsongen, de var riktigt jobbiga vid poolen. Stället kan varmt rekommenderas!

Rekommendationer till andra gäster

Restaurang Girasoli di Sant'Andrea kan varmt rekommenderas, den ligger på vägen till Umbertide.
En härlig upplevelse till rimliga priser, maten är också god.
Vin och olivolja kan köpas i affären vid sidan om restaurangen, till bra priser.
Det finns en bok på rummet som beskriver saker som de rekommenderar att köpa, besöka och liknande...

Agriturismo Pugnano Alto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Pugnano Alto
Tvårumslägenheten Grano med 2 sovplatser

Vi fick en annan lägenhet och den var super!
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket fint och ordentligt

Mycket rar värdinna, trevlig lägenhet, fantastisk utsikt, välskötta omgivningar och pool.
Vår äldsta son ville plötsligt gärna följa med på semestern i alla fall, så vi blev 5 istället för 4, som det egentligen finns plats till i lägenheten. In-Italia var först lite avvisande till vår förfrågan, men hörde ändå med uthyraren om möjlighet att ha en extra gäst. För ett litet belopp fick vi en extrasäng, så att hela familjen kunde ha semester tillsammans.
Vi hade en lägenhet på solsidan (Tartufo), och när det var varmt (30-35 grader) och soligt, kunde vi faktiskt inte använda terrassen under dagtid. I gengäld var det skönt när solen gick ner bakom berget kl.19.50.
Det fanns inte så mycket köksutrustning, och lite slumpmässigt utval, men det var ok.

Rekommendationer till andra gäster

Restaurangen som ser ny ut, på vägen till Umbertide (på höger sida), lite tillbakadraget med stor terrass och affär vid sidan av, kan rekommenderas. God mat, rimliga priser och bra service.

Marknaden på onsdagarna i Umbertide, med frukt och grönt + gängse marknadsstök och - skor, kan rekommenderas.

Utflykt till Trasimenosjön + båt till den största ön. Ät lunch på restaurangen på ön (när ni går av båten, gå till "huvudgatan", ta till höger och så är det den 2.a restaurangen). Utsikt över sjön, och superbra mat. De gör reklam med att de vunnit priser för sin mat.

Man kan också bada i sjön.

Agriturismo Pugnano Alto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Pugnano Alto
Trerumslägenheten Tartufo med 4 sovplatser

Anpassad för funktionshindrade med trapplift och handikapptoalett.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Super med internet, men det fungerade bara tidigt om morgonen eller sent på kvällen. Det är nog inte anpassat för så många användare.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Pugnano Alto

Agriturismo Pugnano Alto
Rent och fint
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Pugnano Alto
Trerumslägenheten Porcino med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Helle og familie fra Næstved boede på Agriturismo Pugnano Alto i Lisciano Niccone

Agriturismo Pugnano Alto är ett bra ställe om du inte behöver aktiviteter och stadsliv inom gångavstånd . Det var en bra / söt / hjälpsam och ganska engelsktalande värdinna, fantastisk utsikt över fält och berg, bra / ren pool, lägenheten var bra, trevlig och ren.
Det enda som vi saknade var ett större kylskåp, en vattenkokare och trådlöst nätverk, eftersom vi var 4 personer med varsin dator, eller liknande.
Men det är inte sista gången vi bokar en lägenhet v / Agriturismo Pugnano Alto.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

La Macina di Bettona

Bettona, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Rekommendationer till dig

Villa Subretia

Montefalco, Umbrien

Case Corboli

Todi, Umbrien

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

Villa Marty

Castiglione del Lago

Podere le Olle

Montegabbione

search map