Hotell i Gubbio i Umbrien

Relais Ducale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gubbio är en, av många, personlig favorit och har du aldrig varit här tycker vi att du bör passa på, speciellt om du letar efter en pittoresk plats med ett vackert läge. Medeltida arkitektur och byggnader från romartiden ger den lilla staden en genuin atmosfär och du har härifrån en bra utgångspunkt till att besöka Umbriens många sevärda platser. Och som lite kuriosa kan jag berätta att staden är känd för sin majolika, tennglaserat stengods som har producerats sedan 1500-talet.

Du bor mitt på torget


Piazza della Signora, så heter torget där hotellet ligger, och detta är inte vilket torg som helst utan anses vara ett av Italiens vackraste. Och för dig som önskar att bo mitt i smeten kan du nog inte få ett bättre läge än detta! Det prisvärda hotellet är familjärt och du blir väl omhändertagen av dina värdar som ser till att du har det bra och som kan ge dig tips och råd om allt mellan himmel och jord, om du så önskar.

För dig som kommer med bil kan det vara bra att veta att parkeringen ligger ca 400 m från hotellet, men att du kan köra fram för att lasta av bagaget. Och eftersom du bor mitt i centrum, även om det är litet och lugnt, får du räkna med ett lite livligare läge och att du hör kyrkklockan slå varje timme.

Läs mer om Relais Ducale

Så här ser rummen ut


Samtliga rum är inredda i gammal stil för att smälta in med omgivningarna. De är enkla men komfortabla.

Läs om rummen på Relais Ducale

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map