Agriturismo i Gubbio i Umbrien

Coldimolino Country House

 
Coldimolino Country House är inte tillgänglig i dagsläget
Coldimolino Country House är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gubbio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vilken utsikt! Det är svårt att inte bara bli stående och låta blicken glida runt när du anländer för första gången till Coldimolino, som ligger uppe på en egen kulle med utsikt hela vägen runt, nio kilometer från Umbriens mest fascinerande medeltidsstad.

Här finns allt du kan önska dig för en avslappnad semester i vackra och fridfulla omgivningar, men som ibland fylls med liv och rörelse när det hålls bröllop.

Läs mer om Coldimolino Country House

Det är imponerande att få uppleva hur välskött allt är på det här stället, men det beror naturligtvis även på att det aldrig stängs ner helt och hållet här och att man arbetar året runt med att hålla de stora grönområdena i trim. Utsikten från den 22 x 10 meter stora poolen (med en grundare avdelning för barn) är naturligtvis också fin och tennisbanan (med konstgräs) är ovanligt vähållen.

Från gårdens restaurang, där det serveras riktigt god mat, har man även en härlig utsikt från de stora panoramafönsterna ut mot dalen. Här finns både rum och lägenheter. De första ligger i den gamla nu helt renoverade villan och lever helt upp till förväntningarna på ett fyrstjärningt hotell.

Lägenheterna ligger i nyare byggnader mellan villan och restaurangen och även de är modernt inredda och mycket välhållna. De har alla privat bord och stolar i trädgården precis utanför. Bor du på första våningen står de precis utanför dörren medan om du bor på andra våningen självklart först måste ta dig ner för att finna din trädgårdsplats.

Lägenheterna på Coldimolino Country House

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheterna är ca 35 m² stora. De består av vardagsrum med kokvrå (2 gasbrännare, ugn och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheterna är utrustade med TV och möjlighet till aircondition.

Trerumslägenhet med 3/5 sovplatser

Lägenheterna är ca 45 m² stora. De består av vardagsrum med kokvrå (2 gasbrännare, ugn och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheterna är utrustade med TV och möjlighet till aircondition.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheterna är ca 65 m² stora. De består av vardagsrum med kokvrå (2 gasbrännare, ugn och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheterna är utrustade med TV och möjlighet till aircondition.

Dölj texten
 
 
search map