Agriturismo i Gubbio i Umbrien

Agriturismo San Vittorino

 
Agriturismo San Vittorino är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo San Vittorino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gubbio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här råder lugn och ro, och bara 5 km från Gubbio, ligger denna borg omgärdad av sina stora marker på 32 hektar skog och olivlundar.

Storslagen utsikt

Härifrån har man en storslagen utsikt över skogarna, dalen, ja hela vägen till Gubbio, och alla gäster är välkomna att använda den stora poolen, som ligger på en stor gräsplan, var det också finns en liten lekplats med gungor och rutschbana och en liten bågskyttebana.

Läs mer om Agriturismo San Vittorino

Lite historia

San Vittorino historia går tillbaka till medeltiden. Från 1163 finns en källa som berättar att kejsare Frederik Barbarossa gav borgen "Castrum S. Victorini" till låns till Gubbio. Man vet inte med säkerhet när byggnaden är byggd eller med vilken funktion men det är dock troligt att det har varit rastplats åt de många pilgrimmer som kom från "Via Francescana", den väg som ledde till Assisi och flera av de stora fransiskaner kloster i regionen.

Prova gårdens egna restaurang

Gården är grundligt renoverad och förutom ägarna finns här plats till övernattande gäster i de tre fint inredda lägenheterna som ligger på första våningen. Det finns en liten restaurang på gården var man kan äta ägarnas egna rätter baserade på råvaror från gårdens egen produktion. Detta vänder sig framförallt till gårdens gäster, varför möjligehterna att äta här beror på antalet intresserade. Annars kan man laga sin egen mat då lägenheterna har goda köksfacilieteter bl.a. ugn. Gästerna kan få tillgång till tvättmaskin och torkstativ. Alla lägenheter har 3 rum men två av dem uthyrs även som 2-rum och ett rum avstängs.

Lägenheterna på Agriturismo San Vittorino

Trerumslägenhet Girasole med 4 + 1 sovplatser

Lägenheten Girasole är ca 50 m² och består av kök, uppehållsrum med öppen spis och en enkel bäddsoffa, två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har satellit-TV, Dvd, telefon, safetybox samt egen terrass med trädgårdsmöbler och markis.

Trerumslägenhet Lavanda med 4 + 2 sovplatser

Lägenheten Lavanda är ca 50 m² och består av kök, uppehållsrum med öppen spis och en enkel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng med eget badrum med toalett och dusch samt ännu ett sovrum med dubbelbäddsoffa och eget badrum med toalett och dusch. Lägenheten har satellit-TV, Dvd, telefon, safetybox samt egen terrass med trädgårdsmöbler och markis.

Trerumslägenhet Margherita med 4 + 2 sovplatser

Lägenheten Margherita är ca 50 m² och består av kök, uppehållsrum med öppen spis och en enkel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng med eget badrum med toalett och dusch samt ännu ett sovrum med dubbelbäddsoffa och eget badrum med toalett och dusch. Lägenheten har satellit-TV, Dvd, telefon, safetybox samt egen terrass med trädgårdsmöbler och markis.

Dölj texten
 
 
search map