Agriturismo i Gubbio i Umbrien

Agriturismo Marano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Praktfull utsikt och lugna omgivningar är några av nyckelorden för att beskriva denna gamla gård. Då gården ligger ca. 8 km från Gubbio i riktning mot Perugia, kan man också säga att boendet ligger med ett centralt läge. Det är 300-400 meter grusväg från landsvägen som leder upp till gården, så trafikbuller behöver man inte störas av.

Imponerande utsikt

De flesta kommer sannerligen minnas utsikten från gården och från den 18 x 6 meter stora swimmingpoolen, då den verkligen är imponerande. Agriturismo Marano är en del av en större gård med 100 hektar jord, på vilken det finns 6 km vandringsleder. På stället kan man låna mountainbikes, så här finns inga ursäkter för att sitta still på semestern. Dessutom finns det gratis wi-fi ifall man önskar kontakt med omvärlden.

Läs mer om Agriturismo Marano

Rustika lägenheter

Lägenheterna är charmerande rustika med deras stenväggar och gedigna möblemang. Lägenheternas kokvråer är lantliga precis som resten av lägenheterna, de är murade med diskho i sten och fyra plattor. För att lägenheterna inte ska bli alltför lantliga, har de dock satellit TV.

Egen uteplats

Alla lägenheterna (bortsett från den minsta) är ganska rymliga, och nästan alla har två badrum/toaletter. Varje lägenhet har dessutom sin egen uteplats med bord och stolar, coh det finns goda parkeringsmöjligheter framför huset. Närmaste inköpsmöjligheter ligger två kilometer från gården, och 3-4 km härifrån hittar vi även restauranger och pizzerior.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Marano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map