Agriturismo i Gualdo Tadino i Umbrien

Casale degli Ulivi

 
Casale degli Ulivi är inte tillgänglig i dagsläget
Casale degli Ulivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Umbrien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casale degli Ulivi ligger i ett lugnt och grönt område ca 8 km från Gualdo Taldino, där man finner affärer och restauranger. I backarna runt omkring huset finns det många möjligheter till mountain-bike turer eller trakking.

Detta gamla bondehus har blivit renoverat och har en stor trädgård med en simbassäng ( 6 x 12 meter) med solterrass, gemensam grill och gemensamt tvättrum med tvättmaskin och strykjärn.

Läs mer om Casale degli Ulivi

Huset har inretts med fyra lägenheter. Alla lägenheter är delvis inredda med antika möbler och har TV. Alla kök har fyra gasplattor och kylskåp med frysfack. Trots den fridsamma omgivningen, är detta hus inte att rekommendera för familjer med barn, då det finns en brant sluttning utan räcke tätt intill huset.

Lägenheterna på Casale degli Ulivi

Tvårumslägenhet nr. 2 med 2 sängplatser (första våning)

ligger på första våningen och är ca. 35 m². Den består av vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och utgång till en privat terrass med trädgårdmöbler samt badrum med WC och dusch.

Tvårumslägenhet nr. 3 med 4 sovplatser (första våning)

ligger på första våningen och är ca. 45 m². Den består av kök, vardagsrum med bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng samt badrum med WC och dusch. Lägenheten har dessutom en egen solterrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet nr. 4 med 5 sovplatser (andra våning)

ligger på andra våningen och är ca. 60 m². Den består av kök, vardagsrum med bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar samt badrum med WC och dusch.

Trerumslägenhet nr. 5 med 6 sovplatser (andra våning)

ligger på andra våningen och är ca. 70 m². Den består av kök, stort vardagsrum med bäddsoffa för två, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med WC och dusch.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casale degli Ulivi

Läs personliga omdömen av Casale degli Ulivi som ligger i Umbrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casale degli Ulivi. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Casale degli Ulivi

Bedömning av Casale degli Ulivi

Läs mer

Bedömning av Casale degli Ulivi

Läs mer

Bedömning av Casale degli Ulivi

Läs mer

Bedömning av Casale degli Ulivi

Läs mer

Bedömning av Casale degli Ulivi

Läs mer

Bedömning av Casale degli Ulivi

Läs mer
 
search map