Agriturismo i Gualdo Cattaneo i Umbrien

Forte Sorgnano

Utsikten från lägenheten Belvedere Pool och Forte Sorgnano i bakgrunden Luftfoto av Forte Sorgnanos sköna omgivningar Lekplats Restaurang Du kan välja att äta ute på den närliggande borgen Sorgnano Solnedgång på borgen Sorgnano i närheten Borgen Sorgnano med restaurang Restaurangen på borgen Sorgnano Pool Balkong från lägenheten Belvedere Trädgården framför lägenheten Uliveto
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehållI Umbriens gröna hjärta, mellan Todi, Assisi och Perugia, ligger gården Forte Sorgnano. Lantstället härstammar från slutet av 1800-talet, men blev nyligen renoverat och uppdelat i åtta komfortabla tvårumslägenheter och 3 rustika rum.

Restaurang på gården

På Forte Sorgnano finns det en fin pool med solstolar, parasoll, uthyrning av mountainbike, gemensam grill och trädgårdsmöbler, bordtennis och gemensam tvättstuga. Gården har även en egen restaurang, öppen för både frukost, lunch och middag. Du kan välja mellan en fast meny eller a la carte. Det erbjuds även barnmenyer och vegetariska menyer.

Ta till borgen på middag

Endast ca. 500 meter från Forte Sorgnano ligger den vackra borgen Castello di Sorgnano. Här väntar dig en helt äventyrlig restaurangupplevelse, och du kan dessutom gå dit. Borgen ligger fint på toppen av en kulle i Umbriens kuperade landskap. På borgen som dateras helt tillbaka till 1300-talet kan du både äta ute och inne.

Flera aktiviteter

Önskar du aktivera dig under vistelsen finns det både mountainbikes att hyra, bordtennis, ett litet gym (med ett par spinningcyklar, vikter mm), litet wellness med lounge och jacuzzi, liten fotbollsplan, boulebana, minigolf, biljardbord samt ett litet barn-zoo med getter, gäss, höns, kalkoner och grisar. Dessutom finns det en stor lekplats. Hästridning och tennis finns inom 4 km.

Läs mer om Forte Sorgnano

Produktion av honung

Forte Sorgnano sprider ut sig på 208 hektar land, av vilka 180 är täckta med skog av ek och kastanjeträd. De resterande 28 hektar är täckta av uråldriga oliträd som blivit utvidgad till en plantage med fler än 1000 unga olivträd. På gården produceras även honung.

Lägenheterna

Lägenheterna är alla trevligt möblerade i klassisk rustik stil, i viss utsträckning finns dessutom familjens egna antika möbler i lägenheterna. Köksfaciliteterna är ganska goda med fyra plattor, och som man ofta ser i Umbrien, använder man köksmöbler som ser ut som klädskåp, men som innehåller allt det nödvändiga. De är alla omkring 60 m² stora och har tillgång till egen ingång.

De två trerumslägenheterna ligger ca. 150 meter från swimmingpoolen och är något större (ca. 90 m²). De råder bägge över egen trädgård med övertäckt terrass, kök med diskmaskin och ugn, satellit-TV och badrum med dusch och hårfön.

Det finns ett så kallat familjerum på gården. Det ligger på andra våningen i huvudbyggnaden och är ca. 30 m² stort. Det är i grunden tal om två rum (öppna), det ena med dubbelsäng och det andra lilla rummet med två enkelsängar med badrum med toalett och dusch.

Läs om lägenheterna på Forte Sorgnano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Santomanno

Acquasparta, Umbrien

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Rekommendationer till dig

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Umbrien

search map