Agriturismo i Gualdo Cattaneo i Umbrien

Forte Sorgnano

Utsikten från lägenheten Belvedere Pool och Forte Sorgnano i bakgrunden Luftfoto av Forte Sorgnanos sköna omgivningar Lekplats Restaurang Du kan välja att äta ute på den närliggande borgen Sorgnano Solnedgång på borgen Sorgnano i närheten Borgen Sorgnano med restaurang Restaurangen på borgen Sorgnano Pool Balkong från lägenheten Belvedere Trädgården framför lägenheten Uliveto
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehållI Umbriens gröna hjärta, mellan Todi, Assisi och Perugia, ligger gården Forte Sorgnano. Lantstället härstammar från slutet av 1800-talet, men blev nyligen renoverat och uppdelat i åtta komfortabla tvårumslägenheter och 3 rustika rum.

På Forte Sorgnano finns det en fin pool med solstolar och parasoll, så att till fullo kan slappna av. Här finns även en tillhörande trädgård med gemensam grill och utemöbler samt ett gemensamt tvätteri. Utöver att du kan hyra mountainbike finns här en uppsjö med aktiviteter att ägna sig åt.

Restaurang på gården

Ett stort plus som gården har är att de har sin egen restaurang. Denna är öppen för både frukost, lunch (på förfrågan) och middag och du kan välja mellan en fast meny eller a la carte. Det erbjuds även barnmenyer och vegetariska menyer. Utmärkt de dagar du inte vill laga maten själv.

Endast ca. 500 meter (inom gångavstånd) från Forte Sorgnano ligger dessutom den vackra borgen Castello di Sorgnano. Här kan du också dinera (ett par gånger i veckan), och här väntar dig en helt äventyrlig restaurangupplevelse. Borgen ligger fint på toppen av en kulle i Umbriens kuperade landskap. På borgen som dateras helt tillbaka till 1300-talet kan du både äta ute som inne.

Pool och flera aktiviteter för liten som stor

Önskar du aktivera dig under vistelsen finns det mountainbikes att hyra eller så gör du sköna promenader i området. Du kan spela bordtennis, volleyboll, fotboll, biljard, eller svettas ut på det lilla gymmet (med ett par spinningcyklar, vikter mm). Total avkoppling får du som sagt intill poolkanten, som har en bar, eller i relaxområdet med jacuzzi (mot en avgift). Eller så tar du på en härlig pic-nic tur.

Något som barnen gillar är gårdens lilla Zoo med getter, gäss, höns, kalkoner och grisar. Dessutom finns det en stor lekplats. Hästridning och tennis finns inom 4 km.

Läs mer om Forte Sorgnano

Produktion av honung

Forte Sorgnano sprider ut sig på 208 hektar land, av vilka 180 är täckta med skog av ek och kastanjeträd. De resterande 28 hektar är täckta av uråldriga oliträd som blivit utvidgad till en plantage med fler än 1000 unga olivträd. På gården produceras även honung.

Lägenheterna

Lägenheterna är alla trevligt möblerade i klassisk rustik stil, i viss utsträckning finns dessutom familjens egna antika möbler i lägenheterna. Köksfaciliteterna är ganska goda med fyra plattor, och som man ofta ser i Umbrien, använder man köksmöbler som ser ut som klädskåp, men som innehåller allt det nödvändiga. De är alla omkring 60 m² stora och har tillgång till egen ingång.

De två trerumslägenheterna ligger ca. 150 meter från swimmingpoolen och är något större (ca. 90 m²). De råder bägge över egen trädgård med övertäckt terrass, kök med diskmaskin och ugn, satellit-TV och badrum med dusch.

Det finns ett så kallat familjerum på gården. Det ligger på andra våningen i huvudbyggnaden och är ca. 30 m² stort. Det är i grunden tal om två rum (öppna), det ena med dubbelsäng och det andra lilla rummet med två enkelsängar med badrum med toalett och dusch.

Läs om l√§genheterna på Forte Sorgnano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map