Agriturismo i Fabro i Umbrien

Agriturismo il Mulinaccino

 
Agriturismo il Mulinaccino är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo il Mulinaccino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fabro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På en höjd av 300 meter ligger den familjedrivna gården Agriturismo il Mulinaccino vackert med sina 18 hektar mark i det kuperade landskapet som är karakteristiskt för områdena Comuni di Fabro och Allerno, nära den större staden Orvieto.

Bor man på gården finns det många spännande utflyktsmål som t.ex. etruskstaden Orvieto och den vackra parken Parco di Villalba e la Riserva Naturale del Monte Rufeno som är en fridlyst park på över 3000 hektar. Här kan man få guidade turer till fots, häst eller cykel samt besöka det speciella blomstermuseet, Il Museo del Fiore. Gårdens stora trädgård och markerna runt omkring ger gästerna ett fint intryck av vad det vill säga att hålla semester mitt i den sköna naturen. Tycker man om aktiv semester finns det goda möjligheter för att bränna några kalorier i de närliggande skogar med fina cykel och vandringsturer. På de varma dagar kan man slappa vid den sköna poolen som hör till gården.

Läs mer om Agriturismo il Mulinaccino

På gården är det inrett en tvårumslägenhet samt tre trerumslägenheter som alla uthyres. De är alla smakfullt inredda och har privat terrass och TV. Under kallare årstider har man möjlighet för att värma upp lägenheterna.

Lägenheterna på Agriturismo il Mulinaccino

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (2:a vån.)

Denna lägenhet ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (för en person) samt öppen spis, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. På första våningen finns lägenhetens privata terrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (1:a vån.)

Trerumslägenheterna ligger alla på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (för en person) samt öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Vid ingången finns det en möblerad terrass med bord och stolar. Dessa lägenheter är även utrustade med tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map