Semesterbostad i Corciano i Umbrien

Residence La Posta di Confine Agriturismo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du befinner dig norr om Corciano, ca 350 m ö h och har här ett lugnt och stillsamt läge med vackra omgivningar. Den lilla gården är från 1500-talet, och fungerade då som en gränsstation. Vackra stenbyggnader och inredning i rustik stil skapar den rätta atmosfären och det är lätt att förälska sig i både huset och omgivningarna. Detta är en rogivande plats en bit bort från den vardagliga stressen, en plats där du kan komma ner i varv.

Du får ett varmt mottagande

Residence La Posta di Confine Agriturismo drivs av Marco och Roberta tillsammans med deras son Francesco, och eftersom de bor här på den lilla gården kan de alltid se till att du har det så bra som möjligt. Det finns mycket att se och göra i området och önskar du tips och råd kan du bara fråga värdparet. Förutom gastronomiska turer kan du besöka en kashmirfabrik eller se på när de tillverkar keramik. Är du intresserad av att aktivera dig med tex golf finns det möjlighet även till detta i närheten. För avkopplande stunder kan du bege dig till den sköna utomhuspoolen som du hittar i trädgården och slå dig ner i en av solstolarna och njuta av utsikten.

Njut av det goda som erbjuds

Även om du bor i egen lägenhet med självhushåll är du välkommen till frukostbordet (mot en kostnad) där det bl a dukas fram hemlagad marmelad, yoghurt, hembakade kakor, lokala ostar och charkuterier. Ägarna brukar även anordna matlagningskurser och är du intresserad kan du höra med värdparet om möjligheten att få deltaga. På gården producerar de egen olivolja och är du intresserad av vin kan du följa med på en av de organiserade turerna där du besöker lokala vintillverkare. En eko-gastronomisk tur med vin- och olivoljeprovning kan du följa med på utan extra kostnad.

Du får mer än bara boendet

Du får som gäst en gratis eko-tur och smakprovning av olivolja och vin på lokal cantina. Du kan även få en guidad tur på en kashmir- och keramikfabrik om intresse finns. Och till sist kan du få en jeeptur (elektrisk) genom olivlundar och vinodlingar samt ett besök på Castello di Monte Vibiano Vecchio med provsmakning som avslutar det hela. Små saker som guldkant på vistelsen. Glöm inte att fråga efter ett rabatthäfte i receptionen som bl a ger dig rabatter på olika restauranger i området. Närmsta restaurangen ligger i Mantignana, ca 4 km bort.

Läs mer om Residence La Posta di Confine Agriturismo

Personligt och charmerande

Lägenheterna är inredda i rustik stil och totalt finns här endast två rum och fem lägenheter. Lägenheten vi erbjuder heter Mastro Giorgio och är på ca 35 m². Faciliteterna i lägenheten är aircondition, ugn, kassafack och hårtork.

Rummet heter Lila (på grund av sina lilafärgade väggar) är på ca 25 m² och kan ta upp till 2 personer. Faciliteterna i rummet är kassafack och hårtork.

Du har tillgång till internet och TV i gårdens gemensamma allrum. Det ingår inte frukost för dig som bor i lägenhet med självhushåll men du får däremot ett välkomstpaket med marmelad, hembakade kakor, kaffe och mjölk så att du har till en första liten frukost. Du som väljer att bo i rum har däremot frukost inkluderad. Önskar du som i lägenhet att köpa till frukost går detta bra på plats.

L√§genheterna på Residence La Posta di Confine Agriturismo

Lägenhet m. 1 sovrum (romantic)

(Matteo da Gualdo). Allrum med pentry och matplats, sovrum med 2 sovplatser, bad/dusch och WC. Ca 40 m²

Lägenhet m. 1 sovrum

(Mastro Giorgio). Allrum med pentry och matplats, sovrum med 2 sovplatser, bad/dusch och WC. Ca 45 m²

Lägenhet m. 2 sovrum

(El Frate da Deruta). Allrum med pentry och matplats, sovrum med 2 sovplatser, sovrum med en sovplats, bad/dusch och WC. Ca 40 m²

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map