Villa i Collazzone i Umbrien

Villa Il Roseto

 
Villa Il Roseto är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Il Roseto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Collazzone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Il Roseto ligger i lugna och gröna omgivningar mellan kullarna omkring Collazzone. Det är 4 km. till byn men närmaste matställe ligger på gångavstånd (ca. 100 meter uppför backen).

Huset ligger på samma grund som Casolare Il Nocino och Casale Il Moraiolo men har egen pool på 6 x 12 meter och trädgård med grill. Gästerna kan även använda det lilla fitnessrum med vattenmassage badkar tillsammans med gästerna i de två andra husen.

Läs mer om Villa Il Roseto

Det gamla bondhuset är uppdelat på två våningar. Överst av de två våningarna finns ett självständigt suite rum. Vid huset finns en stor och användbar portico (en övertäckt terrass upp mot huset) där man kan avnjuta sina måltider, det goda lokala vinet och utsikten över landskapet. Huset saknar inga faciliteter, här hittar man aircondition (mot betalning), ugn, mikrovågsugn, tvättmaskin och diskmaskin. Inredningen är flott och alla detaljer visar att man verkligen försökt att skapa den perfekta miljön för en avslappnande semester.

Villa med 10 sovplatser:
- Villan ligger som sagt på två våningar med ett självständigt suite rum högst upp i husets torn. Här finns ett stort välutrustat kök med diskmaskin, öppen spis, ugn och mikrovågsugn, fint vardagsrum med stora fönster, fyra sovrum med egna badrum/toalett och suite rummet har även eget badrum/toalett samt egen ingång.

Vid portico'en finner man en grill och bakugn samt fina trädgårdsmöbler. Dagen efter ankomst bjuder ägarna på frukost så man inte på ankomstdagen behöver tänka på inköp. De följande dagarna står man själv för frukosten.

Dölj texten
 
 
search map