Omdömen från Villa Eleonora

 
Villa Eleonora är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Eleonora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Collazzone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Eleonora

Läs personliga omdömen av Villa Eleonora som ligger i Umbrien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Eleonora. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 19 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 20 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Eva med familj och vänner från Göteborg i Sverige bodde på Villa Eleonora i Collazzone från den 12. till den 26. maj 2007.

Hej, det var en fantastisk vistelse! Huset var underbart, man kunde bo hur bra som helst 22 stycken (en bäddsoffa), det översteg våra förväntningar på alla plan. Jag tycker att man kunde saluföra det ännu bättre, tex genom att beskriva den underbara terass med plats för 24 pers sittade runt 2 underbara bord, stort poolområde , underbart stort kök etc. Omgivningarna var jättevackra med många utflyktsmål. Collazzone var vi inte i, utan det kändes som man verkligen var på landbygden. Vi fick ett jättetrevligt bemötande av värdarna och allt funkade kanon. Det enda som strulade till det lite var vägbeskrivningen. Dels från Florens där det stod att man skulle köra mot Todi/Roma, men skulle vara Terni/Roma, och dels att man kanske skulle ha lite mer avstånd till olika avfarter som det hänvisas mot, flera besökare körde av för tidigt. Ni får gärna lägga ut våra positiva omdömen påer sida, vi är mycket nöjda med In-Italia i allmänhet och emd Villa Eleanora i synnerhet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 18 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map